Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Un nor gigant a apărut în platoul emisiunii Neatza, în direct! Răzvan Simion a trăit momente de panică: „Vorbiți între voi”

Moment de senzație în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1! Matinalii i-au invitat pe Profesorii Trăsniți ca să descopere cum se face un nor uriaș, chiar în platoul emisiunii! Experimentul i-a dat emoții lui Răzvan Simion!

Profesorul Trăsnit Spooky (Alexandru Iacovlev) alături de Profesoara Trăsnită Roxy Foxy au promis că ne arată cum pot aduce un nor, chiar în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Experimentul inedit a fost făcut în direct, pentru ca toată lumea să se bucure de spectacol!

PROFESORII TRĂSNIȚI, EXPERIMENT SENZAȚIONAL LA „NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI”

Matinalii și-au luat costume de protecție, fiindcă Spooky a anunțat că urmează un experiment extrem de periculos, în care vor folosi azot lichid!

citește și: Dani Oțil, primele detalii despre nuntă! Răzvan Simion nu va fi nașul! Motivul real, dezvăluit chiar în emisiune: „Eu, să mă pun naș la tine?”

Acesta a fost momentul în care Răzvan Simion a început să se teamă, dar totuși a decis să pună umărul la treabă și l-a ajutat pe Profesorul Trăsnit să manevreze butoiul cu nitrogen lichid!

Profesorii Trăsniți, experiment la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1

Suspansul din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ne-a făcut să urmărim totul cu sufletul la gură. Toată lumea din platou și-a pus vizierele și apoi a urmat un experiment de senzație!

Peste azotul lichid s-a turnat apă fierbinte și efectul a fost magic: un nor gigant și-a făcut apariția în platoul emisiunii de la Antena 1 și s-a răspândit pretutindeni, spre marea surpriză a tuturor.

citește și: Dani Oțil, despre cum va arăta înmormântarea lui Răzvan Simion, organizată de el: „Aduc lăutari, tot ce ți-a plăcut toată viața”. Glumele matinalilor au devenit virale

Răzvan Simion, ceva mai precaut, a avut grijă în tot acest timp să se pună la loc ferit, în spatele unei mese! La final, acesta a fost impresionat de cele văzute, dar a recunoscut și prin ce stări a trecut, în timpul experimentului:

„Era să rup și masa asta de aici”, a glumit acesta, spre deliciul celor din jur.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ca să vezi experimentul inedit, în care Profesorii Trăsniți au reușit să formeze un nor în platou!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro