Antena Căutare

Gabriel Militaru a revenit pe scena „iUmor” cu un număr de stand up comedy cu și despre Diavol

 În ediția 9 din sezonul 9 al emisiunii „iUmor”, unul dintre cei care au făcut stand up comedy a fost Gabriel Militaru, un concurent care a revenit pentru a demonstra că e bun la făcut glume!

Gabriel Militaru, concurent în sezonul 9 „iUmor”

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminica, de la ora 20:00, la Antena 1!

Pe Gabriel Militaru l-am mai văzut pe scena „iUmor”, în sezonul anterior. De data aceasta, tânărul a venit costumat cu mantie și coarne și a interpretat, cu multă atitudine, rolul ales: Scaraoțchi sau Diavolul!

Cu un număr surprinzător de stand up comedy, „vechea cunoștință” a emisiunii „iUmor” a făcut un număr de stand up comedy surprinzător.

Gabriel Militaru s-a întors la emisiunea iUmor

„Acest as al umorului morbid se întoarce și ne servește un colt de Iad. Chiar și Al Pacino a fost umbrit cu această ocazie”, a mărturisit Cheloo, văzând numărul pregătit de concurent.

Apoi a urmat jurizarea și cel care a părut că taie aripile lui Gabriel Militaru a fost chiar Mihai Bendeac, care i-a făcut observații și a încercat să-i explice tânărului unde a greșit și ce trebuie să îmbunătățească.

Pentru numărul său de stand up comedy, Gabriel Militaru nu a primit voturile necesare pentru a merge în etapa următoare din emisiunea „iUmor”.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor”, sezonul 9, ca să savurezi momentul!

Amalia Popescu s-a trezit cu soțul pe scenă, la „iUmor”! Ce surpriză au avut jurații emisiunii... Roxana Condurache l-a fermecat pe Mihai Bendeac în sezonul 9 „iUmor”! „Știu că nu-ți plac fetele frumoase și inteligente...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x