Antena Căutare

Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Alexandru Țiproc, „descusut” de Karla M. Petre, care a impersonat o celebră prezentatoare

„Regele invențiilor” a fost supus unor întrebări fulger din partea unei foste concurente iUmor, care a impersonat o celebră prezentatoare de televiziune din România: „Pentru el a fost punctul culminant al vieții lui!”. Hai să descoperi cum a decurs interviul care l-a „descusut” pe Alexandru Țiproc!

Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Alexandru Țiproc, „descusut” de Karla M. Petre, care a impersonat o celebră prezentatoare Galerie
Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Alexandru Țiproc, „descusut” de Karla M. Petre, care a impersonat o celebră prezentatoare | Antena 1

Alexandru Țiproc a venit înarmat cu cele mai savuroase răspunsuri pentru momentul său cu Karla Mariah Petre. Aceasta din urmă a intrat în pielea unei vedete de televiziune de la noi și l-a supus pe cel supranumit și „Regele invențiilor” la o rundă de întrebări tipice prezentatoarei.

„Mă simt onorată să particip din nou! Astăzi, am un invitat special, de suflet, este foarte apropiat emisiunii dumneavoastră! În jur de cinci săptămâni a trebuit să stau să îi studiez fiecare apariție. Mi se pare una dintre cele mai importante persoane la ora actuală. Atât pot să vă spun!”, a precizat concurenta, fără a dezvălui încă vreun nume.

„Sunt Țiproc Alexandru, din județul Satu Mare. Nu mai știu de câte ori am venit în emisiune... Am venit cu orchestra din câte știu... Eu atâtea invenții fac, încât toată lumea se minunează!”, a precizat Alexandru Țiproc la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Alexandru Țiproc, revine cu o soluție, marcă proprie, la traficul infernal. Cheloo a fost în extaz

Alexandru Țiproc, supus unui test fulger în Gala Combinațiilor Explozive de la iUmor, sezonul 14. Karla Mariah Petre a impersonat o prezentatoare celebră

Jurații iUmor au avut parte de o mare surpriză atunci când Alexandru Țiproc și Karla Mariah Petre au intrat pe scena de comedie și au aflat ce moment au pregătit cei doi: „Eu am crezut că e o glumă!”, a spus Nelu Cortea la testimoniale.

După ce s-au așezat la masa adevărului, Karla Mariah Petre a intrat în pielea personajului jucat și l-a fiert la foc mic pe Alexandru Țiproc cu întrebările sale. Iată cum a sunat o parte din interviul memorabil al celor doi foști concurenți ai show-ului de comedie iUmor!

Întrebat de către Karla Mariah Petre de cât timp s-a proclamat ca „Regele invențiilor”, Alexandru Țiproc a oferit un răspuns impecabil, dând impresia că el chiar își ia în serios rolul de invitat, bucurându-se la maxim de această ipostază:

„A trebuit să mă descopăr eu, ca să am încredere în mine și m-am cântărit așa, m-am asemănat cu alți oameni și mi-am dat seama că ceea ce nu știu ei, eu rezolv într-o fracțiune de secundă. Am o capacitate extraordinară.”

„Pe mine m-a mirat că și-a intrat în rolul de artist, în cel de personalitate publică invitat într-un podcast...”, a observat până și Delia.

Apoi, Karla Mariah Petre aka celebra prezentatoare de televiziune a continuat șirul întrebărilor: „(...) Îl am alături de mine pe Alexandru Țiproc, cel cunoscut de lume drept <<Regele invențiilor>>. Toți oamenii vă știu acum ca <<Alexandru Țiproc, Regele invențiilor>>. Sunt, însă, convinsă că nu v-a fost deloc ușor la început, înainte să căpătați recunoașterea de care vă bucurați acum. Urmează întrebarea: Cum ați descoperit că vreți să fiți inventator?”

Iar Alexandru Țiproc a răspuns: „M-am angajat la o întreprindere și, după trei luni de zile, oamenii de acolo au spus că ei degeaba îmbătrânesc, pentru că niciodată nu vor știi atâta cât știu eu.”

La un moment dat, în platoul iUmor, Gala Combinațiilor Explozive, a fost adusă o pereche de pantofi cu toc gonflabil, ultima invenție a lui Alexandru Țiproc. Atât înfățișarea, cât și explicația utilității lor au creat un haos total în sală, din care nu s-a mai înțeles absolut nimic. Cu toate acestea, Cheloo a reacționat: „Îngrozitori! Parcă erau niște papuci olandezi de lemn...”

Spre final, răspunsul lui Alexandru Țiproc la întrebarea Karlei Mariah Petre a scos la iveală un om extrem de sensibil și dedicat patriei și poporului, care vede frumosul în orice. Hai să asculți despre ce este vorba!

„Ați declarat că sunteți <<Regele invențiilor>>. Tot dumneavoastră ați spus și vă citez: <<Nu ești sexy, nu exiști!>> Cu toate că vă preocupă felul în care arătați și probabil ați avut multe cuceriri de-a lungul timpului, nu sunteți căsătorit, pentru că, spuneți dumneavoastră: <<Regii se căsătoresc târziu>>. Urmează întrebarea: Ați suferit vreodată din cauza unei femei?”

„Da! Dar eu, totuși, am rămas câinele ăla bătut de soartă în curtea omului. Îmi iubesc stăpânul, patria, poporul și pe Dumnezeu!”

După ce a fost rostită și ultima întrebare, Delia a ținut să îl iscodească pe Alexandru Țiproc cu o altă întrebare delicată și l-a provocat să spună dacă interlocutoarea lui îi face cu ochiul.

Acesta a declarat absorbit: „Dacă o domnișoară este prea frumoasă, rămâne frumoasă, dar dacă nu este prea frumoasă, eu caut să o fac frumoasă, să îmi placă mie!”

„Da! A fost un moment exploziv, amuzant!”, au spus Cătălin Bordea și Nelu Cortea la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Karla Petre a intrat în pielea unei prezentatoare celebre din România. S-au pus întrebări incomode

Gala Combinațiilor Explozive, o ediție specială a emisiunii iUmor, sezonul 14, de la Antena 1

Sezonul 14 iUmor a ajuns la penultimul episod care se anunță a fi unul la înălțimea glumelor care asigură adevărate terapii prin comedie. Hohotele de râs vor fi asigurate atât de foști concurenți ai show-ului, însă, și de invitați speciali.

Pe lista invitaților din Gala Combinațiilor Explozive, care se luptă pentru suma de 10.000 de lei, se află Gică Gavrilă & Circul Belluci, Trupa Pic-Poc-Plici, Ioana State în calitate de invitat special, Trupa Berrari & Tudorel Popa, Alexandru Țiproc & Karla Mariah Petre aka Denise Rifai, Pipino de România + Karena & Iulia Albu, Fachirul din Periș + Perversu` de pe Târgu Ocna & Șerban Copoț, Dan Badea și Magicianul Robert Tudor, care au acceptat să facă un număr de dans alături de cei doi foști concurenți din sezonul 14 iUmor, Romanticul X & Țăcăneală + Codruța Filip & Valentin Sanfira.

Ediția specială iUmor – Gala Combinațiilor Explozive – este înregistrată, iar concurenții au fost votați de oamenii aflați în public, în timp ce jurații au avut doar un rol consultativ.

Altfel spus: cel care va pleca acasă cu cecul de 10.000 de lei va fi desemnat de spectatorii care au privit show-ul de umor. Ce momente vor pregăti foștii participanți din sezonul 14 iUmor, dar și invitații speciali, telespectatorii pot vedea duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Gică Gavrilă și Circul Belluci, un altfel de interviu de angajare: „Am venit să c... Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Fachirul din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, improvizația la care nimeni nu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x