Antena Căutare

Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Fachirul din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, improvizația la care nimeni nu se aștepta

Din nou împreună pe scena iUmor, Fachirul din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna au demonstrat că nu sunt doar o formulă amuzantă, ci și una explozivă. Iată cum s-au descurcat cei doi într-un moment de improvizație totală: „Vi se potrivește mult mai bine”! Cei doi au avut și un ajutor de nădejde!

Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Fachirul din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, improvizația la care nimeni nu se aștepta Galerie
Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Fachirul din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, improvizația la care nimeni nu se aștepta | Antena 1

Fachirul din Periș și Perversu’ de pe Târgu Ocna au urcat pe scenă pentru un număr de improvizație. Însă, cei doi au pregătit și pentru îndrăgiții noștri prezentatori, Șerban Copoț și Dan Badea, dar și pentru Magicianul Robert Tudor o surpriză: un sendviș cum numai maeștrii bucătari știu a-l pregăti!

„Vreau să facem altceva decât ce am făcut până acum! Vreau să facem improvizație și dans, dar mai avem nevoie de cineva, de trei oameni!”, au precizat aceștia în culise, moment în care i-au invitat pe cei doi prezentatori de seamă, dar și pe Robert Tudor să le fie alături.

Prezentatorii iUmor, dar și Magicianul Robert Tudor au răspuns pozitiv provocării, iar numărul lor de dans a reprezentat o adevărată terapie prin comedie pentru telespectatorii iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 14, 4 martie. Fachiru` din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, împreună pe aceeași scenă: „Este un dublu wow”

Fachirul din Periș și Perversu` de pe Târgu Ocna, număr de comedie la superlativ în Gala Combinațiilor Explozive de la iUmor, sezonul 14

Așadar, de data aceasta, Șerban Copoț și Dan Badea nu și-au mai condus concurenții pe scenă, ci au rămas alături de ei!

„Noi suntem trupa <<impro-iUmor>> și astăzi îi vom ajuta și îi vom susține pe cei doi incredibili improvizatori! Vom începe cu un dans, ca să ne încălzim un pic.”, a spus Dan Badea.

Și, astfel, în frunte cu Șerban Copoț, cei cinci au început cu dansul „E normal la talia mea”. Mișcările au stârnit amuzamentul în rândul publicului, iar Delia a avut grijă să îi încurajeze de pe margine: „Chiar sunt drăguți! Atenție la sincron!”/„Nu are nimic pervers în chipul lui! Are față de bursucel! E pufos!”, au fost, de asemenea, o parte din complimentele la adresa prestației lui Perversu` de pe Târgu Ocna.

Ulterior, Dan Badea i-a provocat pe cei doi foști concurenți, dar și pe Șerban Copoț și Magicianul Robert Tudor la o poveste în patru, dar nu înainte de a cere și un context: „Am nevoie de un titlu și un loc.”

Astfel, plecând de la ultimul cuvânt spus de cel de dinaintea sa, următorul, ales în mod aleatoriu, trebuia să continue povestea. Improvizația lor a provocat multe hohote de râs, prestația luând dimensiuni de-a dreptul hilare.

„Domnul Perversu` a făcut o treabă excelentă și la povestea în patru... acolo chiar e greu! Dădea repede, continua repede, dădea amuzant...”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale.

Apoi, Dan Badea a prezentat premisa pentru următorul joc: „Ne-am gândit să gătim ceva.”, iar Șerban Copoț a continuat: „Secțiunea se numește <<Chefi la furculițe>>.”

Și, astfel, cei doi prezentatori iUmor, alături de Magicianul Robert Tudor, au intrat în pielea lui chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea, în timp ce Fachirul și Perversu` au jucat, bineînțeles, rolul concurenților care impresionează prin bucatele gătite.

Însă, cei doi au ales să își unească forțele! În timp ce se folosea de mâinile lui Fachirul, Perversu` a făcut un sendviș apetisant, cu multă salată, maioneză, legume, doi cârnați, dar și un cabanos, pe care l-a numit „sendviș a la grec!”

Deși încurcați de cei trei așa-ziși chefi, Fachirul și Perversu` au reșit să facă, pe rând, câte un preparat cum numai celebrii bucătari știu să facă. Banana de la final a făcut deliciul publicului!

De altfel, nici spartul lucrurilor cu capul nu a lipsit din momentul de improvizație a celor doi foști concurenți iUmor: „Extraordinar! Fractură de dovlecel!”

„Fachirul a fost bun, doar că Perversu` a dus-o mai departe! Și răzbunarea a fost una amuzantă.”, a spus Nelu Cortea la testimoniale.

„Mi se pare că sunteți în top preferințe! Publicul a fost în delir. Nu știu dacă realizați, dar chiar vă pricepeți la treaba asta cu improvizația!”, a spus Delia./„A fost o combinație explozivă!”, a completat și Cătălin Bordea la testimoniale.

Citește și: Iulia Albu, roast uimitor pentru Cortea în Gala Combinațiilor Explozive. Șerban Copoț și Dan Badea, prinși într-un show de dans

Gala Combinațiilor Explozive, o ediție specială a emisiunii iUmor, sezonul 14, de la Antena 1

Sezonul 14 iUmor a ajuns la penultimul episod care se anunță a fi unul la înălțimea glumelor care asigură adevărate terapii prin comedie. Hohotele de râs vor fi asigurate atât de foști concurenți ai show-ului, însă, și de invitați speciali.

Pe lista invitaților din Gala Combinațiilor Explozive, care se luptă pentru suma de 10.000 de lei, se află Gică Gavrilă & Circul Belluci, Trupa Pic-Poc-Plici, Ioana State în calitate de invitat special, Trupa Berrari & Tudorel Popa, Alexandru Țiproc & Karla Mariah Petre aka Denise Rifai, Pipino de România + Karena & Iulia Albu, Fachirul din Periș + Perversu` de pe Târgu Ocna & Șerban Copoț, Dan Badea și Magicianul Robert Tudor, care au acceptat să facă un număr de dans alături de cei doi foști concurenți din sezonul 14 iUmor, Romanticul X & Țăcăneală + Codruța Filip & Valentin Sanfira.

Ediția specială iUmor – Gala Combinațiilor Explozive – este înregistrată, iar concurenții au fost votați de oamenii aflați în public, în timp ce jurații au avut doar un rol consultativ.

Altfel spus: cel care va pleca acasă cu cecul de 10.000 de lei va fi desemnat de spectatorii care au privit show-ul de umor. Ce momente vor pregăti foștii participanți din sezonul 14 iUmor, dar și invitații speciali, telespectatorii pot vedea duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Gala Combinațiilor Explozive, 4 iunie. Alexandru Țiproc, „descusut” de Karla M. Petre, care a impersonat o celebră preze... Connect-R, show dublu pe scena iUmor în cadrul Galei Estivale. Impersonarea impecabilă, realizată de George Tănase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x