iUmor, 31 martie 2021. Teodor Costache, actor de la În Puii Mei, vine la iUmor să-și dovedească talentul

În ediția 7 a sezonului 10 iUmor, Teodor Costache a venit pregătit să facă show, cu glume despre provincie și schimbările care apar după mutatul în capitală.

iUmor, 31 martie 2021. Teodor Costache

antena 1

Teodor Costache a urcat pe scena iUmor plin de entuziasm. Prima glumă a serii a fost referitoare la numele lui, Teo, spunând că dacă va fi vreodată să își schimbe sexul, nu mai e nevoie să schimbe și numele.

Concurentul iUmor spune că e din Buzău și nu îi e rușine să recunoască acest lucru, ba chiar spune că vrea să îi enerveze pe moldoveni spunând că este și el din Moldova.

El spune că oamenii sunt mai săraci în Râmnicu Sărat.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Alexandru și Liana Avădanei, părinții cu lipici la public, stârnesc hohote de râs în rândul juraților

„Dacă ne ducem în parc ne aruncă porumbeii pâine”, spune Teodor, strânind hohote de râs.

Concurentul iUmor spune că viața e mai bună în București și că nu sfătuiește pe nimeni să rămână în provincie.

„Noi suntem superiori aici. Facem depresie, atacuri de panică. Unde faci atac de panică la țară? Ți-e frică de vacă sau nu înțeleg?”, a mai adăugat el.

„Sau stai la țară și mănânci roșii cu gust de roșii. Haiterii ar zice că la București roșiile nu au gust ceea ce nu e adevărat. Au gust de avocado. Vrei să faci suc de roșii și îți iese guacamole”, spune concurentul iUmor.

Schimbarea pe care a făcut-o mutându-se în București spune că l-a afectat destul de mult pe Teodor.

„Singurul loc undne am găsit oameni calzi și apropiați a fost la metrou”, spune Teodor.

După ce a făcut o asemănare între viața lui sexuală și mersul cu metroul, Teodor a spus că asta a fost tot, însă jurații nu au fost mulțumiți. Ar fi vrut mai multe glume.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Teodor Costache

Mihai Bendeac l-a întrebat de câtă vreme face stand-up și a aflat că Teodor e comdiant de 3 ani.

Acest lucru a declanșat însă ceva pentru concurentul iUmor care spune că le-a povestit prezentatorilor Dan Badea și Șerban Copoț că s-a făcut o confuzie de nume cu un alt Teodor Costache. Acel Teodor avea să apară în serialul În Puii Mei.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Ștefania Costache revine la iUmor, mai plină de haz ca oricând

Se pare că la casting s-a făcut o confuzie și în loc să ajungă la iUmor Teodor Costache care a câștigat Otopeniul Vesel, a venit acest Teodor Costache.

Astfel, Teodor, concurentul iUmor a ajuns să joace la În Puii Mei fără niciun fel de studii, chiar dacă nu este actor.

„Am avut cred că 5-10 secunde de apariție. M-am bâlbâit, au tras vreo 15 duble că nu m-am priceput, ziceam ca un robot. Nu m-au mai primit după”, povestește Teodor.

„Apropo de număr, ai fost atât de moale”, spune Mihai Bendeac.

„Mă, și începusei cu o glumă bună. Aia a fost bună”, zice Delia.

Teodor Costache nu a primit niciun LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Ultimele știri