Antena Căutare

Atențiune, națiune! Cine știe ce sunt turnicheții?! Alex Șerban, show uriaș de stand up! „Mă plesneau urechile peste ochelari de la curent”

Show-ul iUmor a continuat cu Alex Șerban, un corporatist cu o mare pasiune pentru glume și stand up comedy!

Show-ul iUmor a continuat cu Alex Șerban, un corporatist cu o mare pasiune pentru glume și stand up comedy!

Se descrie ca fiind frumos, carismatic și cu mari șanse să ajungă celebru. Mai mult, el a mărturisit că nu se mai regăsește în jobul actual, motiv pentru care nu este exclus să se reprofileze pe stand up comedy!

Concurentul a urcat pe scena emisiunii iUmor și a început să povestească despre o întâmplare trăită în realitate! Mai exact, tânărul a trăit o adevărată aventură atunci când turnicheții de la metrou i-au dat numeroase bătăi de cap!

Apoi, Alex Șerban a povestit cum un prieten a vrut să-i facă o farsă și i-a chemat taxi de pe aplicația lui, dar a menționat că cere taximetristului să meargă cu geamurile deschise:

„Mă plesneau urechile peste ochelari de la curent”, a povestit concurentul. Și farsa nu s-a oprit aici! Jurații și publicul au râs copios și Alex Șerban a fost răsplătit din plin cu două Like-uri pentru numărul său senzațional de umor!

Sexy Bad Angie de la Chefi la cuțite, număr senzațional de roast, la iUmor! „Mărimea contează doar când...”... Dă-i cu ciocănelul în...tigaie! Trei bunicuți în chiloți au cântat cu forță, din bazin! „Ține ritmul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x