Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Mirela Didei, apreciată pentru subtilitățile sale. Publicul a fluierat când și-a dat capa la o parte

Concurenta a îmbrăcat costumul de drăcușor și a urcat pe scena audițiilor sezonului 14 cu un material plin de roast la adresa vedetelor de televizune, dar și al unor nume mari din politica românească. Iată cum au votat jurații după ce au fost ironizați și ei!

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Mirela Didei, apreciată pentru subtilitățile sale. Publicul a fluierat când și-a dat capa la o parte Galerie
iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Mirela Didei, apreciată pentru subtilitățile sale. Publicul a fluierat când și-a dat capa la o parte | Antena 1

Mirela Didei este o altă concurentă care a urcat pe scena show-ului de umor, în speranța că le va fura un zâmbet juraților. Apariția sa a reușit să încingă spiritele, dar și imaginația publicului masculin din sală:

„A venit Satana la iUmor, în chip de femeie sexy, voluptoasă și foarte răutăcioasă!”, a spus Delia la testimoniale.

Iată cum a sunat numărul! Ce a putut spune despre Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar, mai ales, despre Andreea Bălan!

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. The Divas, cele trei bune prietene care au „încins” imaginația juraților: „Așa începe un divorț!”

Mirela Didei a ironizat nume mari din showbizul românesc la iUmor, sezonul 14. Atât de bine a arătat în timpul numărului de ironie!

„Am venit cu revoltă. A zis cineva despre Cortea că în America făcea ca toți dracii când îi era foame. În primul rând, că Dracul e unul singur și în al doilea rând, că eu nu fac în halul ăla. Bordea, nemâncat, e ca un Pitbull pe Lacul Morii. La fel m-ați jignit și când era Bordea în serialul <<Fete cu lipici>>. Ziceați că joacă ca dracu`. Prieteni, dacă avea talentul meu, lua Oscarul, nu drumul spre Antena Stars.”

„Și Andreea Bălan mă imită cât de cât când zâmbește. Mi-aduce aminte de mine când am fost invitată la o exorcizare. Dar cel mai tare e Antoneasca când îi fură gravitația rochia. Atunci să vezi Dracul gol!”

„Păi să nu te saturi de atâta nedreptate? Și mai aveți și expresia aia: <<fă-te frate cu dracu ca să treci puntea.>> Nu e deloc adevărată expresia. Spune, Cheoo, că tu ești fratele meu. El știe cel mai bine că dacă vrei să te descurci în viață, trebuie să mergi pe burtă și el așa face, de fiecare dată, când pleacă acasă de la filmări. E atâta singurătate la mine în cazan, de zici că acolo își ține Costel spectacolele. Poate vreți să știți pe cine am aici și de ce amestec.”, a spus concurenta în timp ce amesteca în cazanul pe care l-a adus în platoul iUmor, iar după a continuat: „E Bendeac! Îl fierb puțin și apoi îl dau la canal, că la pro sigur nu-l vor.”, subtilitate pe care publicul a prins-o.

„Apropo și pe Iohannis l-aș băga, că fierbe repede, pentru că n-are coloană vertebrală. Pe Ciolacu l-aș face în suc propriu... Oricum oameni politici nu mai vreau, că mi se împute cazanul! (...) Aș fierbe mulți aici, dar mai aștept. De Bia Khalifa, nici să nu aud! Să mă ierte Dumnezeu, dar alea nu sunt tatuaje, alea sunt graffiti. Apa din cazanul meu, pe lângă apa cu care se spală ea, e apă sfințită.”, a fost o parte din materialul Mirelei Didei pe scena iUmor, sezonul 14.

Concurenta a făcut deliciul publicului în momentul în care a întins mâinile, în semn că acceptă pe oricine la ea în cazan. Capa roșie s-a dat la o parte, iar spectatorii au avut parte de o priveliște exlcusivă asupra picioarelor extrem de sexy ale tinerei și nu numai!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Mirela Didei la iUmor sezonul 14

Jurații iUmor au apreciat curajul Mirelei Didei de a urca pe scena de comedie, însă, au dat de înțeles că prezența scenică nu s-a ridicat la măsura așteptărilor create la momentul venirii sale în platou:

„Diavoliția nu a știut să fie o diavoliță veritabilă. Îmi pare foarte rău pentru ea, era drăguță...”, a spus Delia la testimoniale.

„Eu o votez ca apariție spectaculoasă.”, a spus, la rândul său, Cheloo, la care Cătălin Bordea a completat: „Eu am votat roast-ul!”

Așadar, Mirela Didei a primit un singur like din partea lui Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Karla Petre a intrat în pielea unei prezentatoare celebre din România. S-au pus întrebări incomode

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Kelly Folco, show total marca Circul Belluci. Cum s-a descurcat Magicianul Robert Tudor pe... iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Miki Dark, umor negru de calitate, dar greu de privit! Nelu Cortea și-a pus mâna la ochi d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x