Antena Căutare

Moment emoționant pe scena iUmor. Cătălin Bordea: „Ăsta este un moment pentru care ești recunoscător că-l primești!”

În cea de-a patra ediție iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, pe scenă urcă Fanaticii Tăcerii, un cuplu cu deficit de auz, care oferă un moment de-a dreptul emoționant, pentru toți cei din sală.

Galerie
Cătălin Bordea a fost impresionat de Fanaticii Tăcerii, veniți la iUmor | Antena 1

Ediția de sâmbătă, 28 septembrie 2024, a emisiunii iUmor va aduce pe scenă un moment emoționant, ce l-a mișcat pe Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a fost mișcat de un moment emoționant pregătit de Fanaticii Tăcerii, un cuplu cu deficit de auz, pe scena iUmor

„A fost un moment special, din foarte multe puncte de vedere; genul acela de moment pentru care ești recunoscător că-l vezi! Toți cei din sală am fost emoționați”, a declarat Cătălin Bordea, iar Cheloo a recunoscut că, deși nu a mai văzut un asemenea număr, momentul a fost unul special, pe care l-a urmărit cu tot dragul: ,,Mi-a făcut plăcere să-l privesc!”.

Citește și: Românii au decis: Cosmin Natanticu, campion Mondial la glume rapide. Intră și tu în concurs pentru șansa de a câștiga un iPhone

Articolul continuă după reclamă

„Trântesc ușile, trântesc scaunele, iar atunci când mănâncă, sorb îngrozitor!”, așa a început prezentarea momentului, făcută de Lavinia Chițu, tânăra care traduce concerte ale artiștilor prin limbajul semnelor, pentru oamenii cu deficit de auz și unul dintre cei mai apreciați interpreți mimico-gestuali din țară. Ce a urmat a stârnit admirația celor patru jurați, care, la finalul numărului, le-au mulțumit celor doi prin limbajul semnelor.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Tot ce trebuie șă știe publicul despre iUmor sezonul 17 difuzat pe Antena 1 și disponibil în AntenaPLAY

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor a avut premiera toamna aceasta pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și promite să fie unul savuros, plin de momente neaşteptate momente de umor, dar și de surprize, printre care și o nouă rubrică.

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo au pornit, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li s-au alăturat actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor. Împreună, prezintă rubrica iReal, care încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor.

Românii au decis: Cosmin Natanticu, campion Mondial la glume rapide. Intră și tu în concurs pentru șansa de a câștiga un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x