Antena Căutare

O mai ții minte pe Sevi de la iUmor? Tânăra pe care Mihai Bendeac a invitat-o la film nu mai arată așa

Sevi l-a impresionat pe Mihai Bendeac la iUmor. Formele sale și dezinvoltura l-au făcut pe jurat să o caute pe Facebook și chiar să o invite la film.

sevi oe canapeaua de la iumor impreuna cu partenera sa Galerie
Sevi l-a impresionat pe Mihai Bendeac la iUmor. Formele sale și dezinvoltura l-au făcut pe jurat să o caute pe Facebook și chiar să o invite la film | Antena 1

Și parcursul lui Sevi nu a fost scurt căci tânăra și partenera sa au ajuns în finala iUmor.

Cum arată acum Sevi de la iUmor

Sevi de la iUmor a renunțat la părul lung și roz. Fosta concurentă a sezonului 4 este acum blondă și părul ei are o lungime medie.

De asemenea, deși timpul a trecut, Sevi parcă este și mai frumoasă, fără să arate vreun semn că au trecut trei ani de la ultima ei apariție TV.

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Magdalena Chihaia, „măicuța de la iUmor”. Apariția care a atras toate privirile

Pe rețelele de socializare, frumoasa blondină este foarte activă și publică imagini în tot felul de ipostaze sexy, spre încântarea celor care-i urmăresc activitatea în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Bendeac a fost încântat de Sevi de la iUmor

În sezonul 4 iUmor, Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor”, a pus ochii pe o concurentă, pe care a avut curajul să o invite și la film, chiar dacă recunoaște că niciodată nu face el primul pas.

„Conexiunea” dintre cei doi a fost detectată și de frumoasa Delia, care i-a spus lui Sevi că niciodată nu și-a văzut colegul atât de hipnotizat de cineva.

Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor”, a recunoscut că nu i s-a mai întâmplat să simtă o putere de atracție atât de mare față de o concurentă, pe care, de altfel, a avut curajul să o invite și la film, „în oraș, la mine în mașină sau la mine acasă”.

Citește și: Maria Popovici, câștigătoarea iUmor sezonul 2, s-a fotografiat într-un sutien care îi lasă bustul la vedere. Cum arată acum

Sevi a absolvit facultatea de teatru, e pasionată de muzică, concurând chiar și la „X Factor”.

Cameleonică, frumoasa artistă a avut curajul să-și facă, de-a lungul timpului, mai multe schimbări de look. Și blondă, și creață cu părul roșcat, și podoaba în nuanțele „verdelui-pădure” o prind de minune!

Cert e că nici actorul nu a rămas imun la „complicitatea” fetei cu părul roz, ba dimpotrivă. Viitorul ne va demonstra dacă între cei doi se va înfiripa sau nu o poveste de dragoste.

„Am căutat-o și pe Facebook, corespunde!”, a declarat el entuziasmat, comparându-se cu un „leu în savană”, în ideea că a avut curaj să o abordeze.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x