Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Surpriză uriașă pentru Vlad Șchiopu, după participarea la iUmor! Mesajul neașteptat al lui Pipino de România

În semifinala emisiunii iUmor din sezonul 8, unul dintre cei care au urcat pe scenă pentru a face show a fost Vlad Șchiopu, tânărul care ne-a surprins cu un dans nebun.

Vlad Șchiopu și Pipino de România

Totuși, momentul a stârnit o adevărată controversă printre jurații emisiunii iUmor!

„A fost unul dintre cele mai enervante și jenante momente din această seară. Tu ești apostolul lui Pipino, sunteți pe aceeași undă”, a mărturisit Cheloo, după ce a văzut dansul lui Vlad Șchiopu. Totuși, după apariția la iUmor, acesta a avut parte de o surpriză de zile mari!

citește și: „Tu ești apostolul lui Pipino, sunteți pe aceeași undă”. Vlad Șchiopu l-a scos din minți pe Cheloo, la iUmor: „„Mă, te incendiez la sacou, nu e prima oară”

Motivul? Însuși Pipino de la România a ținut să transmită un mesaj ce i-a uimit pe fani!

Surpriză uriașă pentru Vlad Șchiopu, după participarea la iUmor! Mesajul neașteptat al lui Pipino de România

Pipino de România, în culisele emisiunii iUmor

citește și: SÂ NI sufocăm de râs! Lorelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

„Coincidența...fix pe același scaun...a fost si Vlad în semifinala....cred ca am transmit energia mea pozitivă!”, a scris Pipino de România la postarea ce anunța participarea lui Vlad Șchiopu în semifinala emisiunii iUmor!

Putem spune că, deși nu a reușit să ajungă în marea finală a emisiunii iUmor, Vlad Șchiopu a devenit ceva mai faimos, având în vedere că este căutat de foști concurenți ai show-ului!

Video