Ce să faci ca să salvezi părul afectat de umiditate

Părul afectat de umiditate nu mai reprezintă o problemă. Află că există câteva trucuri simple și la îndemâna oricui, pe care le poți încerca de astăzi.

Trucuri pentru părul afectat de umiditate

profimediaimages.ro

Părul afectat de umiditate nu mai reprezintă o problemă. Află că există câteva trucuri simple și la îndemâna oricui, pe care le poți încerca de astăzi.

Ai nevoie de produsele potrivite! Șamponul și balsamul nu trebuie să lipsească. Dar cum le alegi pe cele care chiar vor fi benefice pentru părul și scalpul tău?

Poți încerca un șampon care nu conține sulfați, deoarece aceștia pot îndepărta uleiurile naturale. De asemenea, produsele pe bază de aloe vera sunt ideale pentru a scăpa de un scalp uscat.

Tratează-ți părul cu blândețe! După ce l-ai spălat, evită frecarea lui cu un prosop, deoarece firele devin mult mai vulnerabile și se pot rupe. În schimb, poți folosi un prosop din microfibră sau un tricou din bumbac.

Poți hidrata părul folosind un ulei sau serum. Acesta ar trebui aplicat pe părul deja coafat și în zonele în care deja s-a încrețit, într-un strat ușor pentru că îți va netezi șuvițele de păr.

Dacă nu ai răbdare să aștepți ca părul tău să se usuce natural și vrei să folosești foehnul, ar trebui să ai de fiecare dată o protecție termică. Căldura deschide cuticula, iar părul tău poate deveni mult mai uscat.

Sursa: Elle.ro

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri