Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Doamne, cum a putut să vină fata asta îmbracată la o nuntă! Din cauza ei mireasa a fost pusă pe planul doi, toți invitații s-au uitat lung la detaliul ăsta!

Toate femeile isi doresc sa arate bine.Toate! Insa, evident, modul de a percepe propria frumusete depinde, in fiecare tara, de canoanele de frumusete impuse de societate, sau doar percepute ca atare, la care se adauga cultura, nivelul de trai si stilul de viata specific fiecarei tari.

Toate femeile vor sa arate impecabil cand merg la o petrecere, dar in acelasi timp este foarte important sa porti haine in care sa te simti bine. Vrei sa fii tipa de la party dupa care toata lumea intoarce capul, dar se apropie weekendul și nu mai ai idei despre cum sa te imbraci cand iesi in oras? Priveste-o pe aceasta domnisoara.

Ea este invitata la nunta unei prietene foarte bune. La orice petrecere de nunta mireasa este cea care ar trebui sa fie in centrul atentiei; acesta este si motivul pentru care nimeni altcineva nu are voie sa se imbrace in alb.

Cu toate acestea EA reuseste sa eclipseze pe toata lumea fara voia ei. A atras pe tot parcursul evenimentului mai multe priviri decat mireasa.

Motivul este foarte simplu: ea a ales o rochie extrem de sexy si decoltata, care ii punea foarte bine in valoare bogatiile cu care a inzestrat-o natura.

Si ea se pare ca era constienta de acest lucru, asa ca nu a ezitat sa fie dezinvolta si, uneori, sa arate mai mult decat ar trebui.

Mai multe imagini AICI.

Recomandari