Căutare Live

Cinci trucuri care îți fac părul să crească mai repede. Sunt extrem de simple!

Cinci trucuri simple care țin de felul în care îți îngrijești părul zilnic, acasă, îți vin în ajutor dacă îți dorești să îți crească părul mai repede.  

Cinci trucuri simple care țin de felul în care îți îngrijești părul zilnic, acasă, îți vin în ajutor dacă îți dorești să îți crească părul mai repede.

1. Renunță la fețele de pernă din bumbac

Spre deosebire de fețele de pernă din bumbac, cele din mătase ori satin sunt mai fine și, astfel, este redusă fricțiunea părului tău în timpul nopții. O dovadă este aceea că după ce dormi pe astfel de fețe de pernă te trezești cu părul mai puțin încurcat.

2. Nu îți mai înfășura părul într-un prosop mare după ce îl speli

Dacă îți înfășori părul într-un prosop mare, în stil turban, chiar dacă acest prosop este unul moale, multe fire de păr ți se vor rupe, mai ales cele care abia încep să crească. Optează în schimb pentru prosoape foarte subțiri și moi, din microfibră.

3. Perie-ți părul de parcă ar fi din aur

Periatul des îți poate afecta părul, dar efectele negative pot fi și mai mari dacă faci acest lucru în grabă sau cu neatenție, ceea ce poate duce la ruperea multor fire de păr. Este important, de asemenea, să începi întotdeauna de la vârfuri, nu de la scalp.

4. Folosește balsam de fiecare dată când îți speli părul

Din cauza vopsirii ori coafatului cu temperaturi ridicate, firele de păr tind să se subțieze la bază. Balsamul la repararea lor.

5. Clătește-ți părul cu apă caldă și rece, pentru câteva secunde

Această practică ajută cu adevărat la creșterea părului și menține sănătos părul lung pentru mai mult timp.

Cinci idei de tatuaje simple pentru femei... FOTO WOW! Cum arată acum "cea mai frumoasă fetiţă din lume". A împlinit 17 ani şi este total schimbată...
Parteneri
Efectele consumului de hamsii. Ce spun cele mai recente studii ale nutriționiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x