Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Vrei să-ți corectezi simplu forma ochilor? Mirela Vescan are trucurile!

Vrei ochi migdalați, mari sau poate pleoape ridicate? Nu e nevoie să apelezi la vreo măsură chirurgicală - cu un machiaj adecvat, poţi corecta orice formă a ochiului!

Îți dorești ochi migdalați, mari sau poate pleoape ridicate? Nu e nevoie să apelezi la vreo măsură chirurgicală - cu un machiaj adecvat, poţi corecta orice formă a ochiului!

Degeaba aveți trusa de machiaj plină de tot felul de produse cosmetice, dacă nu ştiţi cum să le aplicaţi. Mai mult, copierea unor machiaje care vă plac poate fi o idee de-a dreptul nefericită. Un machiaj care arată perfect pentru nişte ochi migdalaţi poate fi un adevărat dezastru pentru nişte ochi descendenţi. Cu toate acestea, cunoscând câteva trucuri, puteţi să creaţi o iluzie optică astfel încât să pară că aveţi nişte ochi de pisică.

Acum să vedem cum se realizează, pas cu pas, în filmarea de mai sus.

Dacă vreţi să învăţaţi toate trucurile despre machiaj, dar și cele mai diversificate tipuri de machiaj, nu trebuie decât să vă înscrieţi aici la cursurile de make-up susţinute de Mirela Vescan la Intact Media Academy.

Cursul se adresează atât celor care abia pătrund în universul machiajului, cât şi celor care doresc să se perfecţioneze şi să-şi ordoneze mai bine informaţiile despre frumos în rafturi. La IMA se împlinesc visuri şi sunt formați viitorii profesionişti în strălucitorul domeniul al machiajului.

Grăbiți-vă, un nou curs începe pe 11 mai!

Recomandari