La NMC România ai plinte decorative pentru parchet pentru toate gusturile

Plinta decorativă pentru parchet este concepută atât ca un element funcţional, cât şi ca unul decorativ. În arhitectura clasică aceasta era o placă din piatră sau din zidărie, puţin înaltă, care sprijinea partea inferioară a unui element constructiv. În zilele noastre, plinta pentru parchet este un element de design care protejează peretele în partea inferioară. De asemenea, face legătura între podea şi perete.

La NMC România ai plinte decorative pentru parchet pentru toate gusturile

Modelele variate de plinte au apărut ca urmare a faptului că nicio amenajare nu este completă fără o alegere inspirată a acestora. Şi e bine să ai de unde alege. Pentru a nu fi nevoit să schimbi restul elementelor de design. În plus, nu mai există cerere pentru modelele cele mai ieftine şi nici obligativitatea ca acestea să fie de aceeaşi culoare cu parchetul. Modelele de plinte decorative de la NMC Romania sunt dovada vie că evoluţia în domeniu este una cât se poate de benefică.

Independenţa plintei decorative pentru parchet

Faptul că plinta pentru parchet nu mai este folosită doar ca bază pentru a aşeza o coloană sau o statuie, nu înseamnă că şi-a pierdut din valoare. Dimpotrivă! Designerii de interior vă vor spune că armonia unei amenajări poate fi obţinută cu uşurinţă atunci când sunt respectate proporţiile juste între elementele decorative folosite. Plinta decorativă este unul dintre elementele importante. Exemplul cel mai concludent este cel al camerei care pare mult mai mică din pricina faptului că modelul ales este total neinspirat. Şi aici poate fi vorba de culoare, dimensiuni ori material.

Cele mai multe modele de plinte pentru parchet pe care le găsiţi la NMC România au şi rolul de a masca cablurile ori firele inestetice. Este un artificiu care pentru designeri reprezintă o binecuvântare. Astfel, din zona tampon între perete şi podea, plinta decorativă se poate transforma într-un gardian al detaliilor care trebuie mascate.

Plinta albă pentru amenjări în ton cu tendinţele designului interior

Dacă ai o amenajare clasică, cu accente elegante, ai putea opta pentru o plintă albă din polimer dur. Nu este puţin lucru să ştii că, indiferent de piesele de mobilier pe care le vei alege, acestea sigur se vor potrivi cu modelul ales. Ştim că nu e bine să spunem niciodată, dar în cazul plintei albe pentru parchet putem face o exceptie: aceasta chiar nu se demodează niciodată. Este elementul care se potriveşte aproape oricărui stil de amenajare: clasic sau industrial, modern sau retro, romantic sau mediteranean, scandinav sau vintage. Cât despre culoarea pereţilor atunci când alegeţi plinta albă, nu este cazul să aveţi vreun fel de tabuuri. Orice culoare se va potrivi.

Şi chiar dacă plinta alba este considerată mai mereu o alegere care nu poate da greş, să nu vă feriţi de amenajări îndrăzneţe.

Puteţi opta cu încredere penru contraste puternice între plinta decorativă pe care o alegeţi şi podea. Tocmai acest contrast este cel care dă savoarea unei amenajări reuşite. Şi este bine să nu vă feriţi de detalii care atrag atenţia. Oricât de banal ar suna, aceste detalii chiar sunt cheia succesului pentru o amenajare wow!

Plinta decorativă este şi pentru gresie şi mochetă

Faptul că vă oferim posibilitatea să alegeţi dintr-o multitudine de modele de plintă decorativă nu este pentru a vă impresiona. Ci pentru a vă ajuta să faceti alegerea corectă. Modelele de plintă pentru parchet pot fi folosite şi pentru gresie sau mochetă. Mai ales ca sunt modele rezistente la şocuri şi apă. Fie ca sunt din polimer dur, fie ca sunt din poliuretan, au o durată de viaţă care merită luată în calcul atunci când alegeţi modelul în funcţie de materialul din care este facută aceasta. Cele din polimer dur sau din poliuretan sunt mult mai rezistente decât cele din lemn atunci cand sunt montate în locuri cu umezeală sau în zone cu un trafic intens.

Deşi plinta albă este o alegere care nu dă greş, faptul că poate fi vopsită în orice culoare este un avantaj extraordinar. O puteţi asocia cu rama oglinzii din baie, cu uşa de la intrare ori cu tapetul preferat de pe hol. Şi îi puteţi schimba culoarea atunci când intervine obişnuinţa sau se deteriorează.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri