Căutare Live

(P) TechStore.Ro lansează în România frigiderele americane MABE

Techstore este primul magazin online din România care aduce în prim plan clienților săi produse de înaltă calitate de la unul din cei mai cunoscuți producători de aparate de uz casnic mari din America.

Techstore este primul magazin online din România care aduce în prim plan clienților săi produse de înaltă calitate de la unul din cei mai cunoscuți producători de aparate de uz casnic mari din America.

Mabe este una din cele mai longevive companii din domeniul de electrocasnice ce are o istorie de peste 60 de ani care a pornit în Mexic. Din anul 1987 Mabe a devenit un aliant stategic al General Electric Appliances împreună cu care lucrează puternic la dezvoltarea și producția de aparate de uz casnic precum frigidere, mașini de spălat sau sobe.

În România produsele de la Mabe dezvoltate împreună cu General Electric Appliances sunt cunoscute sub eticheta privată iomabe. Este o decizie luată la nivel european și pentru Orientul Mijlociu.

Clienții Techstore vor avea la dispoziție pe site produse din gama de frigidere premium side by side. Acest tip de frigidere a luat naștere pentru a aduce clienților un mix ideal de design și utilitate într-un singur produs. În acest fel, se poate beneficia de mai mult spațiu de depozitare pentru produse diferite ce necesită depozitare specială.

Design-ul produselor din gama de frigidere side by side este unul modern cu multe caracteristici ce scot în evidență acuratețea atenției la detalii a producătorului. Modele de frigidere iomabe se pot utiliza fără probleme în orice bucătărie spațioasă. Orice utilizator al unui astfel de frigider are parte de calitate extra, spațiu de depozitare la rece mult mai mare și funcții smart ce permit un control al frigiderului de oriunde.

Avantajele frigiderelor side by side de la Mabe

Noile modele de combine frigorifice cu 2 uși au numeroase avantaje. Probabil cel mai de departe avantajul de a avea mult mai mult spațiu de depozitare reprezintă avantajul suprem. Depozitarea alimentelor și a preparatelor se poate face într-un mod smart astfel încât să se optimizeze spațiul din frigider. Modelele de frigidere iomabe sunt concepute cu un design modern și folosesc tehnologii inovatoare ce oferă o mai bună experiență de utilizare.

Prin utilizarea unui astfel de frigider se poate economisi și energie deoarece cele mai moderne modele sunt dotate cu tehnologii ce permit economisirea energiei electrice. Modelele side by side de la iomabe sunt încadrate în clasa energetică A+ având o eficiență energetică maximă.

Produsele din gama de top a producătorului disponibile la Techstore sunt create pentru a răspunde nevoilor oricărui tip de utilizator. În acest fel prețurile variază în funcție de mai multe criterii dar calitatea rămâne aceeași indiferent de gama exclusivă în care este încadrat produsul.

Calitatea premium și dotările speciale cu care sunt dotate aceste modele de electrocasnice fac din producătorul Mabe unul din cei mai apreciați producători la nivel mondial, iar acum cumpărătorii din România vor putea beneficia de aceste avantaje.

Nu trebuie să arunci lămâile folosite. Ce se întâmplă dacă torni un praf de sare peste ele... (P) Ce rol are tencuiala și de câte tipuri este?...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x