Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

6 lucruri distractive pe care să le faci într-un weekend acasă

Vremea nefavorabilă ți-a anulat planurile de weekend? Sau poate ți-ai luat gândul de la sejurul pe care ți-l doreai din considerente financiare? Nu-ți face griji; există o mulțime de activități pe care le poți face acasă. În continuare îți propunem o listă de lucuri distractive, numai bune pentru a-ți ”umple” un weekend petrecut acasă, alături de amici sau de ceilalți membrii ai familiei!

6 lucruri distractive pe care să le faci într-un weekend acasă

Pexels

Cheamă-ți prietenii la film

Ai un living destul de generos sau poate chiar ți-ai amenajat un home cinema în mansarda casei? Cheamă-ți prietenii la film! Fără taxă de acces, dar cu posibilitatea de a-și alege locurile preferate - pe canapea, pe fotoliul din puf sau direct pe podea-, cu popcorn și suc vă veți simți exact ca în sala de cinema sau poate chiar mai confortabil! În plus, le poți face și o mică supriză. Comandă câțiva hamburgeri la domiciliu și scapi de grija gătitului și de statul la cozile interminabile!

Joacă-te alături de cei mici

Dacă te numeri printre acei părinți foarte ocupați în timpul săptămânii, folosește weekend-ul pentru momentele petrecute în familie. Cu siguranță copiii, indiferent de vârsta lor, se vor bucura să le dedici timpul tău. Fie că jucați un joc de societate, că preferați să urmăriți împreună serialul preferat sau că gătiți, weekendul este momentul potrivit pentru oricare dintre aceste activități.

Fă curat!

Cine a spus că întreținerea casei nu poate fi distractivă? Chiar dacă ai la dispoziție întreaga locuință doar pentru tine sau dacă locuiești alături de jumătatea ta sau de alți membrii ai familiei, poți petrece momente distractive în weekend și făcând curat!

Apasă butonul de ”Start” al playlistului preferat și spală podeaua pe ritmuri incendiare!

Organizează o petrecere

„Nicăieri nu-i mai bine ca acasă”, iar acest lucru este valabil inclusiv atunci când cauți o locație pentru desfășurarea unei petreceri. Dacă tot îți petreci zilele de weekend acasă, fă-le să fie memorabile! Invită-ți gașca la tine, faceți cumpărături sau comandați mâncare acasă și tot ce vă rămâne de făcut este să vă distrați în voie până în zori!

Joacă-te jocuri video

Vârsta este doar un număr, așadar, din când în când trebuie să ne reamintim de copilărie. Cu siguranță că și tu aveai un joc video preferat în aceea perioadă, iar faptul că ai timp liber la dispoziție este o ocazie perfectă să îți aduci aminte de acele vremuri. Din fericire, multe dintre jocurile video clasice sunt disponibile acum online, așadar te vei putea distra jucând jocul preferat chiar de pe tabletă sau de pe laptop.

Pune la cale un pool party

Dacă locuiești la curte și ai chiar și o piscină, profită de weekend-urile în care vremea este frumoasă. Organizează un pool party, de la care nu trebuie să lipsească băuturile răcoritoare și preparatele la grătar. Nu ai, încă, o piscină? Poți achiziționa rapid una gonflabilă!

Stai acasă weekendul acesta? Inspiră-te din ideile noastre și petrece două zile de neuitat chiar în confortul casei tale!

Recomandari