Căutare Live

Audiobook-urile, la mare cautare printre impatimitii de carti

Dimineti grabite in masina, metrou si seri in care ochii sunt prea obositi ca sa citeasca. Rutina face ca un roman din cinci sa nu fi inceput o carte in ultimul an. Solutia este simpla si la indemana oricui - audiobook-urile. Costa putin mai mult decat cartile tiparite, dar ne tin la curent cu ultimele aparitii editoriale. Efort minim, rezultate garantate.Mai ales atunci cand e in familie. Mariana Mihut si Victor Rebengiuc si-au daruit vocea audiobook-urilor. Preferate raman povestile, mai ales acum ca au devenit bunici.

Produse in Romania inca din 2007, audiobook-urile nu inlocuiesc mirosul de cerneala si nici placerea de a rasfoi paginile. Altceva le face mai tentante.

O carte-CD costa ceva mai mult decat una tiparita, pretul ajungand uneori pana la 200 de lei. Cei mai fideli cumparatori sunt barbatii cu varsta medie de 35 de ani, care golesc repede rafturile atunci cand vine vorba de nuvele sau povestiri pe care le-au indragit in tinerete.

Sursa: Antena3
Foto: nytimes.com

"T7 by Akcent" - o editie limitata produsa de catre PUMA pentru trupa Akcent... VIDEO! Papagalii - un cadou multicolor...
Ultimele știri