Antena Căutare

Ce miel mancam si cum evitam problemele din cauza alimentelor in perioada Pastelui

Sarbatorile traditionale crestine sunt marcate la romani de consumul, uneori in exces, a mancarurilor pregatite pentru a marca evenimentele. "Masa de Craciun" sau "masa de Paste" reprezinta preocupari majore pentru mai toti romanii.



Mielul din care se prepara alimentele traditionale pentru Paste este foarte important, deoarece un miel de 5-6 kg poate fi indigest din cauza continutului ridicat de colagen, care este greu digerabil.

Exista o diferenta si intre carnea de miel crescut in ferma si carnea de miel crescut in gospodarii.

Sfatul medicului este ca produsele din carne de miel sa fie insotite de legume, pentru ca acestea nu ingreuneaza digestia, iar fructele ar trebui consumate pe stomacul gol, nu in timpul mesei.

sursa: Antena3.ro

foto: Hepta.ro


Noua recomandari pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare de Pasti... In cautarea palariei perfecte pentru nunta regala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x