Antena Căutare

Ce miel mancam si cum evitam problemele din cauza alimentelor in perioada Pastelui

Sarbatorile traditionale crestine sunt marcate la romani de consumul, uneori in exces, a mancarurilor pregatite pentru a marca evenimentele. "Masa de Craciun" sau "masa de Paste" reprezinta preocupari majore pentru mai toti romanii.



Mielul din care se prepara alimentele traditionale pentru Paste este foarte important, deoarece un miel de 5-6 kg poate fi indigest din cauza continutului ridicat de colagen, care este greu digerabil.

Exista o diferenta si intre carnea de miel crescut in ferma si carnea de miel crescut in gospodarii.

Sfatul medicului este ca produsele din carne de miel sa fie insotite de legume, pentru ca acestea nu ingreuneaza digestia, iar fructele ar trebui consumate pe stomacul gol, nu in timpul mesei.

sursa: Antena3.ro

foto: Hepta.ro


Articolul continuă după reclamă
Noua recomandari pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare de Pasti... In cautarea palariei perfecte pentru nunta regala...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Christmas Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x