Căutare Live

Copiii de azi ar putea trai pana la 150 de ani

Sansele de a atinge varsta de 150 de ani sunt mai mari ca niciodata. Asa sustine Sonia Arrison in volumul “100 Plus”, o carte scrisa dupa opt ani de cercetare, relateaza CBS News.

Potrivit lui Arrison, traim in prezent o adevarata revolutie a longevitatii. In curand, sa ai peste 100 de ani nu va mai fi nimic neobisnuit. Acest lucru va fi posibil datorita descoperirilor din medicina care s-au facut pana acum si care urmeaza.

Crearea de organe din celule stem si proteze le relizate folosind tehnologia 3D sunt numai cateva dintre motivele pentru care speranta de viata a crescut foarte mult si va continua sa o faca. Folosirea terapiei genetice pentru tratarea cu succes a bolilor precum orbirea ereditara si leucemia sunt un alt motiv inclus de Sonia Arrison in cartea sa.

Cercetatorii au reusit sa dubleze durata de viata a unor viermi prin mutatia unei gene, iar acum se analizeaza posibilitatea de a face acest lucru si in cazul oamenilor. Daca aceasta cercetare va avea succes, nu este exclus ca cei care sunt acum copii sa ajunga sa traiasca pana la 150 de ani.

Foto: hepta.ro

5 utilizari ale pudrei de fata... 7 pasi in alegerea rochiei de mireasa...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri