Căutare Live

Cum folosim ondulatorul de gene

Pentru ca ne dorim gene seducatoare, ondulatorul de gene este obiectul care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj.


1. Ondulatorul trebuie sa aiba clestisorii in care intra genele din plastic, nu din metal (cel putin cel de sus, care intra in contact direct cu genele). Metalul actioneaza ca o lama, si in timp taie firul de par. Clestisorul de jos trebuie sa fie imbracat in latex sau cauciuc.

2. Evita forma de ondulator "foarfeca" si cauta unul care functioneza prin alunecarea de jos in sus a unuia din clesti (ca cel din imagine).

3. Nu folosi NICIODATA ondulatorul dupa ce ti-ai dat cu mascara, ci totdeauna inainte. Alex Abagiu imi povestea ca a intalnit nenumarate femei care isi dadeau intai un strat de rimel, apoi foloseau ondulatorul, si se intrebau de ce li se rup genele.

4. Ondulatorul de gene nu este un "aparat" de utilizat zilnic, ci la ocazii speciale, cand ai nevoie de un astfel de artificiu. Chiar daca e tentant, lasa-l pentru sambata seara sau si mai rar.

La atelier la Alex Abagiu poti gasi un astfel de ondulator, care in plus se si incalzeste si costa 60 de lei. Tot acolo poti face si comanda, in cazul in care stocul se epuizeaza.

Citeste Dana Sota

VIDEO/ SOCANT: Un copil de numai doi ani fumeaza 40 de tigari pe zi!... Reteta rapida: toast cu crema de branza...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x