Cum sa iti organizezi trusa de cosmetice atunci cand pleci in vacanta

Daca te pregatesti sa pleci in concediu, tine minte ca nu poti sa iei toate produsele cosmetice din baie, asa ca fii isteata si gandeste-te sa ai mereu la tine numai ce este absolut necesar.

1. Regulile din aeroport sunt clare

In avion, in bagajul de cala, ai voie sa iei sticlute de 100 de mililitri sau mai putin, un portfard de 15 centimetri in care sa le tii si o sacosa de plastic in care sa iti pui recipientele mari cu lichide.

2. Mereu trebuie sa tii cont de destinatie

Daca te duci pe o insula tropicala, atunci gandeste-te sa pui in bagaj produse care pot rezista la caldura si umiditate. Astfel, nu vei avea nevoie de fond de ten sau prea multe creme.

3. Ar trebui sa ai la tine produse cu mai multe intrebuintari

Exista cosmetice pe care le poti folosi atat ca ruj si fard, cat si ca blush, iar un sampon poate fi utilizat si pe post de gel de dus. Totusi, daca te cazezi la un hotel, foloseste produsele de acolo, fara sa mai cari nimic dupa tine.

4. Profita de mostrele de la magazine

Magazinele care vand produse cosmetice ofera gratuit esantioane cu creme de corp, parfumuri si multe altele. Aceste mostre sunt foarte utile in momentul in care pleci in vacanta doar pentru cateva zile.

5. Foloseste cu incredere tot spatiul din valiza

Daca iei cu tine parfumul preferat, atunci pune-l intr-o soseta si apoi intr-un pantof. In general, nimeni nu isi aminteste sa foloseasca si spatiul din incaltaminte.

6. Ia cu tine o trusa de machiaj

Daca totusi vrei sa ai la tine mai multe produse, atunci cumpara o trusa de machiaj, care sa includa fond de ten, blush, mascara, dermatograf, ruj si fard. Asa ai scapat de toate grijile!

Foto: lifewithoutart.com

Ultimele știri