Căutare Live

Cum sa-ti dai seama cand copilul tau nu e pe drumul cel bun

Cand ai copii adolescenti, trebuie sa fii foarte atent la comportamentul lor daca vrei sa te asiguri ca este pe drumul cel bun.

Cand simti ca fiul sau fica ta este pe punctul de a o lua pe o cale gresita, poti sa iti confirmi presupunerile cu ajutorul sfaturilor oferite de Yahoo Shine.

1.O schimbare importanta in comportament

Daca fiul sau fiica ta trece printr-o schimbare importanta de comportament, este cazul sa te ingrijorezi. Trebuie sa iti dai seama atunci cand copilul tau este mai retras, depresiv sau se poarta irational. Si daca trece rapid de la o stare la alta e momentul sa iti pui cateva intrebari.

2.Are un nou grup de prieteni

Este important sa stii cine sunt prietenii copilului tau. Atunci cand isi face un nou cerc de prieteni, trebuie sa fii atent la membrii acestuia. Daca ai indoieli referitoare la noii prieteni, nu ezita sa afli mai multe despre ei.

3.Schimbari in aspectul fizic

Un tatuaj sau un piercing pe care si le-a facut fara sa iti ceara acordul iti pot indica faptul ca trece prin niste momente nu tocmai favorabile dezvoltarii lui armonioase. Trebuie sa fii atent si daca incearca sa slabeasca brusc sau daca ochii sunt incetosati, situatie in care este posibil sa consume droguri.

4.Probleme la scoala

Absentele de la scoala si scaderea brusca a notelor sunt motive de ingrijorare. Daca profesorii se plang de activitatea copilului tau trebuie sa iti dai seama din ce cauza a inceput acesta sa aiba probleme si sa incerci sa le rezolvi.

Foto: hepta.ro

Șapte greseli care iti strica imaginea in grupul de prieteni... FOTO! Cele mai dragute maimute din lume!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri