Ingrediente:
- 100g de unt nesarat, inmuiat;
- 175g de zahar fin;
- 2 oua mari batute;
- 75g de faina obisnuita;
- 50g pudra de cacao;
- 1 lingurita praf de copt;
- 3 linguri de lapte;
- 4 linguri amestec de fulgi de ciocolata alba si ciocolata cu lapte;
- 100g de ciocolata cu lapte;
- 75g crema de branza.
Mod de preparare:
1. Se incalzeste cuptorul la 160° C/gaz 4 si se tapeteaza cu hartie de copt o tava de negrese patrata cu latura de 20cm. Se bat impreuna untul si zaharul cu un mixer, apoi se adauga ouale unul cate unul. Se cern faina, cacaoa si praful de copt, apoi se adauga laptele. Se amesteca totul, apoi se adauga fulgii de ciocolata. Se pune amestecul in tava cu lingura si se niveleaza.
2. Se coace 30 de minute sau pana se intareste partea de deasupra, apoi se lasa sa se raceasca total. Pentru a prepara toppingul, se topeste ciocolata cu lapte, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu crema de branza. Se intinde peste blatul racit si se taie in patrate mici - delicioase!
Citeste si alte retete delicioase pe Good Food!
Clivia - crinul care iti infrumuseteaza casa... P-Acnes, primul vaccin antiacneic!...