Desert inedit: Clatite din malai
Reteta este adaptata dintr-un ghid gastronomic al Romaniei. Clatitele ies mai putin fine decat cele facute doar cu faina alba si nu merg cu umpluturi „fistichii" (frisca, banane, ciocolata). Sunt bune cu unt topit si zahar sau miere.
Publicat: Luni, 12 Decembrie 2011, 00:00 |
Actualizat Vineri, 29 Iunie 2012, 01:19
Ingrediente:
50g malai fin
Articolul continuă după reclamă
50g faina
2 oua mari, batute
1 lingurita praf de copt
200 ml lapte
ulei sau unt, pentru prajit
miere, pentru servit
Mod de preparare:
Good Food
Top 3 cele mai bizare cerinte la nunti...
FOTO! Star look: Jennifer Aniston...
Înapoi la Homepage
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.