- Vezi noi episoade din Insula Iubirii Duminică de la 20:00, Luni și Marți de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY!
- Premiera noului sezon Splash! Vedete la apă, Joi și Vineri de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.
- România visează din nou la Champions League: Maccabi Tel Aviv – FCSB. Miercuri, 31 iulie, de la 21.00, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY!
100g zahar fin
250g malai
100g faina
un praf de sare
170g unt, taiat cubulete (la temperatura camerei)
coaja rasa de la 3 portocale
2 oua mari, batute
Mod de preparare:
1. Se amesteca zaharul cu malaiul, faina si sarea. Se adauga untul moale, coaja de portocale si ouale. Se bate totul cu un tel, pana amestecul devine omogen.
2. Se pune intr-un sprit (sau intr-o punga alimentara cu un colt taiat) si se spriteaza, pe hartie de copt, biscuiti rotunzi sau de alte forme (eu am mai facut cercuri si linii). Se dau la frigider cel putin jumatate de ora sau la congelator 10-15 minute.
3. Se incinge cuptorul la 180ºC. Se coc biscuitii 7-8 minute (in functie de dimensiuni), pana devin rumen-aurii. Se lasa la racit pe un gratar metalic.
Citeste si Good Food!