Ingrediente (4 portii):
600 grame piept de pui fara os;
100 grame taitei asiatici;
o lingurita ulei vegetal;
doi morcovi;
un castravete;
o legatura de busuioc;
alune, menta, ceapa verde;
sare de mare;
sos iute;
Preparare (20 minute):
Taiati pieptul de pui in fasii si amestecati-l cu sosul iute, apoi tineti-l la marinat timp de 25-30 de minute.
Intre timp tineti cateva minute taiteii in apa fierbinte, pana se inmoaie, apoi spalati-i cu apa rece si puneti-i pe o farfurie separata.
Intr-o cratita de metal puneti uleiul si apoi adaugati fasiile de piept de pui la gatit, timp de 2-3 minute, pana cand carnea se face. Amestecati apoi carnea cu taiteii si puneti pe deasupra alune tocate marunt, menta proaspata, ceapa verde si mai amestecati odata. La final adaugati si legatura de busuioc, tocata marunt.
Pofta buna!
Foto: marthastewart.com
VIDEO! Implant cohlear la un baietel de doar 11 luni... Cum stii daca nu iti rasfeti prea mult copilul...