Ingrediente:
300 ml lapte de soia;
250 ml ulei de masline;
300 ml ulei vegetal;
1/4 lingurita de mustar;
3 lingurite otet de mere;
o lingurita miere;
zeama de la o lamaie;
o lingurita si jumatate de sare;
piper negru macinat.
Preparare:
Pune laptele de soia intr-un blender si apoi adauga gradual uleiul de masline si cel vegetal, amestecand continuu.
Dupa ce s-au amestecat si uniformizat perfect cele trei ingrediente de baza, pune tot amestecul intr-un bol mare si adauga apoi mustarul, otetul de mere, mierea si zeama de lamaie si uniformizeaza iar bine, timp de cateva minute.
La final potriveste gustul cu sare si cu piper. Poti pastra aproximativ o saptamana maioneza in frigider, intr-un container acoperit insa.
Foto: cook4everyone.com
Expozitie de fotografie: "Micul Paris" prin ochii tinerilor... Patru sfaturi pentru cumpararea de lenjerie intima...