Ingrediente:
- 2 linguri ulei de floarea-soarelui;
- 400g pulpe superioare de pui, dezosate, curatate, fara piele si taiate bucati mari;
- 1 ceapa, tocata fin;
- 3 morcovi, tocati fin;
- 3 bete de telina, tocate fin;
- 2 crengute de cimbru proaspat sau ½ lingurita cimbru uscat;
- 1 frunza de dafin;
- 600ml supa de legume sau de pui;
- 2 x 400g conserve fasole alba, limpezita si scursa;
- patrunjel tocat, pentru servit.
Mod de preparare
1. Se incinge uleiul intr-o cratita mare, se adauga puiul si se prajeste pana devine usor rumen. Se adauga legumele si se prajesc impreuna cateva minute. Se amesteca verdeata, apoi se adauga supa. Se da in clocot, se reduce focul, se acopera vasul cu capac si se lasa sa fiarba 40 de minute, pana ce puiul e facut.
2. Se adauga fasolea in cratita, si se inabusa 5 minute. Se ia de pe foc, se presara patrunjelul si se serveste tocanita cu paine crocanta taraneasca.
Citeste si alte retete pe Good Food!
Toamna, mainile au nevoie de ingrijire speciala... Festivalul International de vin - pentru gurmanzii rafinati...