- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Carnea:
Ingrediente: un piept de pui, jumatate de plic de condimente pentru pui, iaurt (500gr)
Mod de preparare: Pieptul de pui se taie felii ca pentru gratar si se pune intr-un castron cu 2/3 din iaurt si 1/2 plic de condimente. Se lasa la rece aprox 8 ore.
Dupa cele 8 ore se pune pe gratar la foc maricel iar apoi se taie felii subtiri.
Sosul de usturoi:
Ingrediente: 6 catei de usturoi, sare, ulei, lamaie, iaurt (500gr)
Mod de preparare: Se strivesc intr-un castron cateii de usturoi, se adauga sare, ulei si zeama lamaie. Se amesteca pana se obtine o pasta si apoi se toarna 2/3 iaurt . Se amesteca si se lasa la rece 4 ore.
Cartofii (5 bucati medii):
Mod de preparare: Cartofii se taie ceva mai gros decat atunci cand se prajesc in mod normal. Se pregateste intr-un ceaun o baie de ulei si se pun la prajit la foc mic. Se amesteca si se scot in momentul in care sunt aurii, intr-un castron in care se pun in prealabil cateva servetele pentru a absorbi uleiul scurs. Se adauga sare dupa gust,eventual condimente.
Castravetii murati se taie in felii subtiri.
Varza se taie cruda si se da cu sare
Ceapa se taie rondele.
Se incalzeste lipia pe foc cateva secunde si se adauga maioneza, varza, castravetii, ceapa, bucatile de pui si sosul de usturoi. Se strange si se impacheteaza.
foto: placerisimple.wordpress.com
Star Look: Toamna in stilul Sarah Jessica Parker... Delimiteaza-ti viata profesionala de cea personala!...