Căutare Live

Ritualul Sfintei Marta, renumit în întreaga lume, împlinește azi toate dorințele. Ce trebuie să faci

Calendar ortodox 9 mai. Rugaciunea de marți, 9 mai, se numara printre cele facatoare de minuni și este adresată Sfintei Marta. Sfanta Marta se numara printre facatorii de minuni și printre sfinții care împlinesc dorinte, prin ritualul Novena. Ce este acest ritual.

Ritualul de rugaciune al Sfintei Marta

secrete.com

Calendar ortodox 9 mai. Rugăciunea de marți, 9 mai, se numără printre cele făcătoare de minuni și este adresată Sfintei Marta. Biserica o pomenește pe 4 iulie, pe Sfânta Cuvioasă Marta, mama Sfântului Simeon. Mai puțin cunoscută, Sfânta Marta se numără printre făcătorii de minuni și printre sfinții care împlinesc dorințe. Ritualul de rugăciune al Sfintei Marta se numește Novena și este renumit în întreaga lume.

Puțini știu că ritualul prin care Sfânta Marta ascultă și împlinește dorințele credincioșilor poartă numele de Novena. Face înconjurul lumii și este un ritual renumit pentru darul său de a împlini cele mai arzătoare dorințe. Ritualul constă în rostirea, nouă zile de marți consecutiv, a rugăciunii către Sfânta Marta, în timp ce se ține în mână o lumânare sfințită aprinsă. Se întâmplă ca unora să li se împlinească dorința arzătoare înainte de finalizarea novenei, însă este recomandat ca aceasta să se continue până la final.

Rugăciunea la Sfânta Marta îndeplinește orice dorință

„Sfântă Marta, mă îndrept către tine, plină de încredere, cerându-ți ajutorul. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog cu umilință să îmi aduci alinare în suferințele și necazurile mele. În numele negrăitei bucurii care ți-a cuprins inima când i-ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor roagă-te pentru noi și familia mea, ca să-L păstrăm pe Dumnezeu în inimi, astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (în acest moment se rostește dorința). Te implor, ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutate precum ai înfrânt balaurul care zace la picioarele tale!”

Calendar ortodox 9 mai. După ce se rostește rugăciunea Sfintei, spuneți de trei ori rugăciunea ”Tatăl Nostru”.

Iar la final...

Bucură-te Marie cea plină de har, Domnul este cu tine, binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus.

Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin.

surse: secretele.com, libertateapentrufemei.ro

Înălțarea Domnului 2018. Ce este interzis să faci în această zi... Ce se întâmplă cu INDEMNIZAȚIILE pentru CREȘTEREA COPILULUI. Câți bani primesc mamele: "Nivelul indemnizaţiei lunar...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x