SAE a ajuns si in Romania

SAE Romania – universitatea care face parte din cea mai mare retea de facultati multimedia din lume, grupul care detine studiourile audio Neve in care se face postproductia a peste 80 % din filmele de la Hollywood – si-a deschis portile pentru studenti incepand cu aceasta vara.

Grupul SAE este cel mai mare provider de educatie media,


diplome la nivel BA, BS, MA, MS, mastere si doctorate "professional excellence in audio engineering, multi media, digital filmmaking and animation fields".

Multi din absolventii SAE detin in momentul de fata pozitii strategice in industria media international:

Facultatea SAE din Romania ofera 6 specializari in domeniile: audio engineering, digital film making, digital journalism, 3D animation, web design si game design.

Absolventii acestor cursuri au posibilitatea de a castiga salarii intre 2.000 euro si 8.000 euro lunar in functie de specializarea pentru care opteaza.

SAE limiteaza inscrierile pentru a garanta accesul individual la echipamentele din dotare.

SAE Romania se va implica in activitati de promovare si organizare a evenimentelor multimedia majore din tara. Sprijinul acordat Romaniei de catre specialistii SAE in marketing si dezvoltarea afacerii, va asigura institutului SAE Romania soliditatea si prestigiul institutelor SAE din lume.

Leaderi ai industriei media in lume, detinatori ai multor premii Grammy si Oscar, vor vizita Romania pentru a prezenta in cadrul boot camp-urilor SAE experienta acumulata in colaborarea cu vedete de renume international.

Pentru mai multe detalii si inscrieri vizitati www.bucharest.sae.edu!

Ultimele știri