Căutare Live

Supereroii preferati ai tinerilor

Supereroii se pot bucura de o noua cariera, fara sa mai fie nevoiti sa treaca pe la Hollywood mai intai - cea de personaje de jocuri video. Pentru fiecare film de succes sau carte de benzi desenate vanduta in numeroase exemplare, exista deja un joc video.

"Nu toata lumea citeste cartile de benzi desenate, cu toate ca aproape toata lumea cunoaste supereroii, insa majoritatea joaca jocurile video. Jocurile sunt un fel de portal pentru noi, care ne ajuta sa aducem oamenii in lumea benzilor desenate", a declarat Jim Lee, de la Sony Online Entertainment, care lucreaza la proiectul "DC Universe Online".

"DC Universe Online" va permite utilizatorilor sa isi creeze propriul supererou si sa interactioneze cu personaje precum Superman, Batman si Femeia Fantastica, in medii precum Metropolis sau Gotham City. De asemenea, DC Comics va scoate, bisaptamanal, o revista pentru a prezenta povestea jocului ce urmeaza sa apara in aceasta toamna.

"Incercam sa descoperim oportunitati pentru a plasa personajele din joc in revista si pentru a le oferi jucatorilor satisfactia ca pot face parte din DC Universe", a mai spus Lee, citat de Reuters.

Tinerii jucatori vor putea intra in piele unor personaje precum Iron Man, Silver Surfer sau Captain America, din jocul "Marvel Super Hero Squad Online", de la Gazillion Entertainment, joc ce are la baza un serial de desene animate.

Stan Lee, care a creat majoritatea personajelor din Marvel, isi va imprumuta vocea pentru jocul Activision, "Spider-Man: Shattered Dimensions".

"Ai parte de patru versiuni Spider-Man intr-un singur joc si nu stiu ce ar putea fi mai emotionant decat atat pentru fani", a mai spus Lee.

O alta creatie marca Lee, "Thor" a intrat in productie la Sega, jocul urmand sa fie lansat vara viitoare, odata cu filmul de la Paramount Pictures.

De asemenea, este de asteptat ca in primavara viitoare sa apara si "Marvel vs. Capcom 3", unde vor putea fi intalniti supereroii Thor, Iron Man, Captain America, Spider-Man si Wolverine.

Citeste si Intact News

Susra foto: greekpalz.com

5 minerale indispensabile pentru sanatatea copiilor... Protejeaza-ti machiajul de canicula!...
Ultimele știri