Căutare Live

Tinutele asortate, secretul unei casnicii de 65 de ani

Doi soti din Statele Unite nu ies niciodata din casa daca tinutele lor nu se asorteaza si sustin ca acest lucru este unul dintre secretele casniciei lor care dureaza de 65 de ani.

Mel si Joey Schwanke au 146 de tinute facute pe comanda care se asorteaza. Cei doi au declarat pentru postul local din orasul american Omaha ca nu ies din casa fara ca macar un accesoriu al unuia dintre ei sa se asorteze cu hainele celuilalt.

De cele mai multe ori, cravata si sacoul lui Mel Schwanke sunt fabricate din acelasi material ca rochiile sotiei sale. Sotii Schwanke nu se imbraca la fel dintotdeauna. Obiceiul lor a inceput acum 35 de ani cand au mers intr-o vacanta si, de atunci, cei doi recunosc faptul ca a devenit o obsesie felul in care se imbraca.

Un alt secret al casniciei lor reusite este si faptul ca si-au impartit clar puterea in cuplu. De dimineata de la ora opt pana la ora 17 sotul este cel care ia deciziile, iar in restul zilei doamna Schwenke este cea care preia controlul.

Foto: KETV

VIDEO! Nasterea in Romania: Cat costa si cum se face... Daca injuri la serviciu poti avansa mai rapid in cariera...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri