Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Care sunt cele mai apreciate prăjituri pe care le poți savura la terasă

Nu numai sucurile și înghețatele sunt preferate atunci când mergem la o terasă, ci și prăjiturile care te îmbie cu arome și forme apetisante.

cele mai apreciate prăjituri

În direct, de la o cofetărie din București, Adina Lăcătușu ne spune care sunt cele mai apreciate prăjituri pe care le poți savura la terasă.

Cel mai important este să alegi bine cofetăria unde poți consuma prăjituri preparate cu ingrediente naturale.

Vara sunt apreciate, în general, prăjiturile cu creme lejere și fructe, dar nici deserturile tradiționale, din copilărie nu sunt ocolite, cum ar fi salamul de biscuți, sau ciocolata de casă.

Citește și: Cea mai inedită înghețată de sezon din gelaterie: Înghețata de ardei copți

Delicat și savuros, tortul de bezea este printre cele mai cerute deserturi de vară, iar dacă are și fructe de sezon, deliciul este maxim și de necontestat.

Printre cele mai apreciate deserturi de vară este tarta cu cremă de lămâie și bezea, gustoasă și răcoritoare. Gustul acrișor și revigorant al cremei de lămâie se completează perfect cu gustul dulce al bezelei.

Choux-urile sunt, de asemeni căutate, mai ales că se pot folosi creme diverse pentru umplerea lor, de la crema de vanilie, la cea de ciocolată și de fructe.

Pavlova cu frișcă și multe fructe este de asemeni în topul preferințelor.

O prăjitură inedită și foarte apreciată este prăjitura cu cremă de soc, foarte parfumată și aerată. Crema de soc se potrivește atât la umplerea choux-urilor cât și pentru blaturile de pandișpan clasice. Important este să folosim un sirop concentrat de soc pentru a avea aroma maximă.

Citește și: Ce preparate orientale sunt în trend pentru evenimente și mese festive

Pentru mai multe detalii despre care sunt cele mai apreciate prăjituri pe care le poți savura la terasă și unde se pot găsi, puteți afla accesând materialul video de mai jos, desprins din cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani:

Recomandari