Căutare Live

Care sunt preparatele traditionale românești nelipsite de pe mesele din perioada Crăciunului și sărbătorilor de iarnă

Atunci când ne gândim sla sărbătorile de iarnă și mai cu seamă la Crăciun, ne gândim automat la mesele bogate în preparate tradiționale, specifice acestor sărbători.

Preparate românești pentru masa de Crăciun

Fie că sunt preparate în casă, după rețete proprii, fie că sunt achiziționate din piețe, sau magazine de specialitate, nu poate fi Crăciun fără tobă, lebăr, caltaboși, tradiționalii cârnați din carne de porc, slănina, jumările, etc

În perioada sărbătorilor de iarnă, vânzările de produse din carne cresc cu peste 50 de procente, ceea ce este de bun augur antreprenorilor români.

Atunci când produsele sunt preparate după rețete cât mai sănătoase, cu ingrediente naturale și vânzările sunt pe măsură.

Cele mai căutate produse sunt cele din zona Sibiului, recunoscute ca fiind gustoase și sănătoase.

Cu ce deserturi ne putem delecta în post? Rețeta celui mai delicios cozonac de post cu suc de morcovi și lămâie... Rețetă de fursecuri pentru Moș Nicolae. Fursecuri fragede cu nucă...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri