Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce este FRUCTUL DE PÂINE, medicamentul minune pe care trebuie să îl consumi și tu

Așa cum ii spune și numele, Fructul de pâine este rodul ”arboreului de pâine”, un medicament-minune pentru sistemul nostru imunitar.

Așa cum îi spune și numele,fructul de pâine” este rodul ”arboreului de pâine”, un medicament-minune pentru sistemul nostru imunitar.

Fructele sunt un miarcol pentru sănătate, însă, adevărul este că noi cunoaștem doar o mică parte dintre ele și consumăm chiar mai puține dintre acestea.

Deși continuăm să familiarizăm tot mai mult cu fructele tropicale, încă mai avem de descoperit, iar fructul de pâine este un exemplu.

Fructul arborelui de pâine are un abun­dă în substanțe nutritive: are șapte vitamine și nouă minerale. Este recomandat nu numai pentru prevenirea și tratarea unor afecțiuni, cât și pentru necesarul zilnic de energie al organsimului.

Ce este FRUCTUL DE PÂINE, medicamentul minune pe care trebuie să îl consumi și tu

Acizii grasi ajută la cresterea părului, la sanatatea pielii, la re­gla­rea me­ta­bo­lis­mu­lui și la intretinerea sistemului osos. Mai mult, fructul de pâine este considerat unul dintre cele mai bune 'arme' împotriva așa-numitului colesterol 'rau' (LDL). Este recomandat în afecțiunile de inimă, de diabet, de cancer de colon, precum li pentru controlarea tensiunii arteriale și a astmului.

Numele ”fructul de pâine” provine din limba greaca: 'artos' însemnand 'paine', iar 'karpos' – 'fruct'. La maturitate, are gustul și consistența painii abia scoase din cuptor si se poate consuma copt, fiert, prăjit sau fript. Semintele fructului sunt și ele valo­ri­fi­cate. Fierte si pasate sau doar pra­ji­te, se pot servi cu sare inainte de masa. Fructul de paine poate fi pus la uscat, apoi pisat si facut faina. Locuitorii de la tropice prefera acest praf alb fainii din cereale. Si florile copacului sunt folosite, mai ales de cei care au pro­bleme serioase cu durerile de dinti.

Fructul de pâine este o adevărată minune a naturii, iar dacă aveți vreodată ocazia să călătoriți pe la Tropice, nu uitați să vă bucurați de beneficiile acestui medicament natural.

sursa: jurnalul.ro, inbors.com

Recomandari