Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Apple, critici dure după ce a lansat noul iPhone 12. Fanii sunt furioși pe gigantul tech

Fanii Apple sunt mai supărați ca oricând pe gigantul tech pentru cum ales să procedeze în cazul vânzării noului iPhone 12.

Apple, critici dure după ce a lansat noul iPhone 12. Fanii sunt furioși pe gigantul tech

profimedia

Clienții Apple sunt revoltați că noul smartphone iPhone 12 va fi pus la vânzare fără încărcător și căști. Răspunsul reprezentanților a fost că noul mod de a comercializa iPhone 12 va fi mai eco-friendly, dorind să impacteze cât mai puțin mediul prin diminuarea folosirii materialelor la ambalare.

Mulți potențiali cumpărători rămân sceptici la declarațiile companiei care spune că unicul motiv pentru care nu include și căștile și încărcătorul în preț este impactul asupra mediului. După lansarea noului iPhone 12 făcută marți, fanii au fost dezamăgiți când au aflat că telefonul costă 799 de dolari, fără încărcător și căști.

Noul smartphone este cu 200 de dolari mai scump decât iPhone 11. Mai mult decât atât, cumpărători vor trebui să mai cheltuiască încă 90 de dolari pentru a achiziționa accesoriile care până de curând erau incluse, precum căștile și încărcătorul.

Căștile sunt la prețul de 49,99 dolari, în timp ce încărcătorul costă 39 dolari. Fanii Apple spun că gigantul tech este înfometat după bani și dorește să impună noi plăți pentru cumpărătorii săi. Este clar că nimeni nu ar dori să cumpere un smartphone fără căști sau încărcător, iar Apple a mizat pe acest lucru pentru a scoate profit.

Recomandari