- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Meta, deținută de Mark Zuckerberg, se pregătește să testeze și lanseze aplicația de mesagerie Whatsapp, sub formă de abonament cu plată. Iată ce trebuie să știi!
Whatsapp ar putea deveni abonament cu plată. Ce înseamnă acest lucru pentru utilizatori
WABetaInfo, un portal în care se găsesc cele mai noi informații despre actualizările Whatsapp, a precizat că aplicația a început să testeze faza de abonament cu plată pentru anumiți utilizatori care dețin afaceri. Este vorba despre actualizarea beta pe Android și iOS prin intermediul Play Store și Test Flight.
Astfel, serviciul de abonament cu plată va fi o opțiune pentru utilizatorii care își doresc funcții suplimentare ale aplicației. Utilizatorii WhatsApp Business pot activa serviciul de abonament din setările WhatsApp. Cu alte cuvinte, cei care fac parte din testarea beta vor vedea, în mod real, cum stă treaba cu Whatsapp Premium. WABetaInfo a raportat că taxa de abonament ar putea fi diferită de la o țară la alta.
Ce funcții adiționale va cuprinde Whatsapp
WABetaInfo, un portal în care se găsesc cele mai noi informații despre actualizările Whatsapp, a precizat că aplicația a început să testeze faza de abonament cu plată pentru anumiți utilizatori care dețin afaceri.
Conform variantei Beta, vor fi lansate trei funcții noi care vor fi contra cost. Până la lansarea oficială, s-ar putea să mai fie incluse și alte servicii/funcții. Cei care se vor abona la varianta Premium a aplicației vor avea un link personalizat pentru profilul lor de Whatsapp, care poate fi modificat o dată la trei luni.
A doua facilitate presupune conectarea a până la zece dispozitive pentru același cont, nu patru câte există acum. O altă funcție va putea permite apeluri video cu până la 32 de participanți.
WhatsApp şi-a lansat oficial aplicaţia nativă de Windows, după ce aceasta a fost disponibilă până acum doar ca o variantă beta. Noua versiune poate fi descărcată din magazinul de aplicaţii din Windows 10 şi Windows 11, Microsoft Store.
Noua aplicaţie nu diferă mult ca design şi funcţionalitate de versiunea web, disponibilă şi până acum. Arată ceva „mai curat” şi răspunde mai bine la comenzi, însă, în principiu, nu există diferenţe majore.
Citește și: Ce trebuie să faci dacă ai primit acest mesaj ciudat pe Whatsapp. Tot mai mulți sunt afectați
Marele avantaj al aplicaţiei WhatsApp de Windows este funcţionarea independentă. După logarea iniţială, utilizatorul nu mai trebuie să ţină telefonul online pentru a sincroniza aplicaţia mobilă cu cea de Windows.
Asta pentru că noua aplicaţie beneficiază de tehnologia multi-device la care cei care dețin aplicația de mesagerie WhatsApp lucrează de multă vreme. Până la patru dispozitive pot fi folosite în paralele, fără a pierde criptarea datelor.