Asta-i VEDETA verii în materie de DIETE. Cu regimul 14:10 slăbeşti garantat rapid şi uşor!

Autorul dietei le propune celor care sunt dispuşi să o încerce să nu mănânce între orele 7 seara şi 9 dimineaţa. Somnul ne poate ajuta să ne ţinem de program.

Autorul dietei le propune celor care sunt dispuşi să o încerce să nu mănânce între orele 7 seara şi 9 dimineaţa. Somnul ne poate ajuta să ne ţinem de program.

Dieta 14:10 este noua "născocire" a experţilor în nutriţie. Numele ei - 14:10 - reprezintă de fapt un program de alimentaţie, şi anume 14 ore consecutive nu ai voie să mănânci absolut nimic, iar în celelalte 10 rămase ai dreptul la 3 mese principale, fără gustări.

Dieta 14:10 are la baza principii asemănătoare cu dieta 5:2, care presupune că 5 zile pe săptămână poţi mânca tot ce îţi doreşti, însă în celelalte 2 zile trebuie să reduci cu stricteţe numărul de calorii.

Dacă vrei să ţii însă dieta 5:2, citeşte mai jos care sunt regulile ei, mult mai stricte decât cele ale 14:10.

1. Numărul caloriilor acumulate nu trebuie să depăşească 500, 600 la bărbaţi. Nu trebuie să le numeri, însă este bine să te încadrezi în aceşti parametri.

2. Cele 2 zile pot fi consecutive sau intercalate. Dacă eşti la început este bine să le intercalezi cu zilele fără restricti. Spre exemplu, îţi poţi alege zilele de miercuri şi vineri, pentru a nu fi o schimbare mare pentru corp

3. Păstrează o distanţă mare între mese. Dacă mănânci la 7 dimineaţa, păstrează aceeaşi oră şi pentru masa de seară.

4. Mănâncă multe legume şi proteine

5. Evita pe cât posibil carbohidraţii şi produsele zaharoase

6. Bea multă apă

7. Dacă ai poftă de o gustare mănâncă un măr sau un morcov.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri