Lucruri pe care le poți face cu uleiul de cocos! Trebuie neapărat să afli ce secrete ascunde acesta!

 
+2 click pentru
galerie

Uleiul de cocos este un ingredient principal în multe rețete, însă cu siguranță nu știai câte alte întrebuințări are. Iată 10 lucruri pe care le poți face cu el:

Gargară de dimineață. Uleiul de cocos este foarte bun pentru o respirație proaspătă pe parcursul zilei. Iei o lingură de ulei de cocos și faci gargară (sau pur și simplu îl ții în gură) timp de 20 de minute. Nu este un înlocuitor pentru spălatul pe dinți, ci un bonus pentru gura ta.

Scrub pentru piele. Faci un mix cu ulei de cocos și sare de mare. Îl poți folosi în timp ce faci duș și ai garantat o piele catifelată. Totuși, este bine să nu exagerezi și să folosești acest scrub o dată pe lună.

Calmant pentru piele. Îl poți folosi după ce te-ai epilat sau dacă ai arsuri solare.

Balsam pentru păr. Îl poți folosi după șampon sau chiar să îl amesteci cu acesta și să îl aplici pe vârfuri. Este o metodă eficientă pentru a scăpa de aspectul de păr uscat.

Ingredient pentru cafea. Dacă te-ai săturat de cafeaua simplă, poți încerca să adaugi o linguriță de ulei de cocos. Are un gust foarte bun și nu dăunează corpului tău.

Masaj pentru corpul tău. Te poți da cu ulei de cocos mai ales în zona sânilor. Acesta ajută la catifelarea pielii și la reducerea disconfortului după ce ai purtat sutien toată ziua.

Află cum să îți identifici corect forma feţei pentru un machiaj de senzație!

Cremă pentru piele. Uleiul de cocos poate fi aplicat și pe față. Acesta îți protejează tenul și îți lasă pielea moale.

Bun pentru gătit. Îl poți folosi în loc de unt.

Îndepărtează urmele de lipici. Dacă îl combini cu praf de copt, reușești să îndepărtezi urmele de lipici.

 

 

 

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe