Spune adio grăsimii pe vecie, cu ajutorul unui mix natural, ușor de făcut! Rețeta oferită de un medic britanic, cu 99,9% rezultate!

Chiar dacă nu eşti un mare fan al legumelor, trebuie să ştii că sucurile naturale reprezintă un mod excelent de acumulare de nutrienţi.

secretele.com

Chiar dacă nu eşti un mare fan al legumelor, trebuie să ştii că sucurile naturale reprezintă un mod excelent de acumulare de nutrienţi. Așadar, dacă vreo o siluetă de vis, atunci e cazul să încerci rețeta de mai jos.

Potrivit secretele.com, dacă vei combia, ingredientele potrivite, vei obţine o băutură care va arde grăsimea abdominală şi va detoxifia organismul de toxinele acumulate. Aşadar, cumpără-ţi aceste ingrediente cât mai curând posibil şi prepară-ţi această băutură uimitoare!

Vei avea nevoie de:

1 sfeclă roşie

3 morcovi proaspeţi

5 lujeri de ţelină

1 mâna de spanac proaspăt

1 măr

1 castravete proaspăt

2 ridichi

1 rădăcina proaspătă de ghimbir (1cm)

1 lămâie

Mod de preparare:

Pune legumele mai sus menţionate, după ce le-ai spălat, într-un storcător de fructe, iar după ce sucul este gata, bea-l.

Cea mai indicată perioada de consumare a sucului este dimineaţă, iar cantitatea de suc obţinută din aceste ingrediente va fi de circa 500 de ml. Cei care au încercat acest amestec, au afirmat că ar fi o sursă excelenţă de nutrienţi, putând înlocui multivitaminele şi chiar micul dejun.

Ultimele știri