Horoscop 28-31 decembrie 2020. Luna plină aduce o săptămână grea pentru trei zodii

2020 se apropie de final și, în ciuda faptului că a fost un an plin de încercări și lecții pentru majoritatea oamenilor, există câteva zodii pentru care necazurile nu vor lipsi în ultima săptămână a anului curent.

2020 se apropie de final și există câteva zodii pentru care necazurile nu vor lipsi în ultima săptămână a lui

Shutterstock.com

Și asta pentru că în data de 29 decembrie 2020, va avea loc o lună plină în Rac. În vreme ce fenomenul poate fi privit drept o experiență magică pentru unele semne, pe care le va ajuta să îmbrățiseze viitorul, altele se vor lupta cu sentimente puternice de nostalgie ori nesiguranță.

Ce zodii vor avea necazuri în perioada 28-31 decembrie 2020

Lunile pline sunt experiențe intense, iar cea care are loc în ultima săptămână a lui 2020 marchează momentul în care Soarele și Luna sunt în opoziție perfectă. Asta înseamnă că vei avea prilejul de a te purifica și a descoperi adevărul din propria inimă.

Însă, pe cât de frumos pare, nu este chiar o călătorie ușoară. Întrucât Venus cel romantic se află în tranzit cu Neptun cel dezorientat pe 30 decembrie, săptămâna aceasta poate, de asemenea, deschide calea către nesiguranță și o atitudine excesiv de sensibilă față de cei dragi.

Citește și: Horoscopul runelor pentru finalul de an 2020, cu Mihai Voropchievici. Începe procesul de schimbare a multor zodii

Conform Elite Daily, principalele ”victime” sunt nativii Gemeni, Balanță și Vărsător. Iată de ce, în cazul lor, lucrurile nu se vor îmbunătății pe ultima sută de metri:

Gemeni: relațiile tale pot intra pe un teren nesigur

Săptămâna aceasta, Soarele se află în casa 8 a intimității, încurajându-te să îți întreții relațiile cu profunzime și înțelegere. Cu toate acestea, pe măsură ce Venus tranzitează Neptun, s-ar putea să simți că nu înțelegi cum se simte cealaltă persoană.

De fapt, imaginației tale îi va fi mai ușor să găsească un răspuns, așa că asigură-te că nu îți judeci legăturile pe baza unor fapte imaginare.

Balanță: S-ar putea să iei lucrurile personal săptămâna aceasta

Nu te mira dacă te vei simți mai emoțional săptămâna aceasta. La urma urmei, luna plină în Rac formează un pătrat pentru semnul tău zodiacal, punând o presiune suplimentară asupra ta.

Soarele va fi în a 4-a casă a sensibilității, lucru care te va face mai defensiv cu privire la sentimentele tale.

Citește și: Horoscop complet pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii vor avea avânt în carieră, află ce se va întâmpla cu Racii

Conversațiile pot fi scoase din context în următoarele zile, așa că fii atent la ceea ce spui și încearcă să comunici cât mai clar și succint posibil. De asemenea, dacă cineva spune ceva dur, sfatul experților este să nu iei personal acea informație.

Vărsător: Te simți singur și deconectat de lume

Ești în mijlocul unei perioade solitare și liniștite. La urma urmei, Soarele se află în casa a 12-a spirituală, încurajându-te să privești înăuntrul tău și să te concentrezi asupra înțelegerii sentimentelor tale atunci când nimeni nu este în jur.

Cu toate acestea, experiența te poate face să te simți singur, deoarece Venus se mișcă prin casa a 11-a socială, influențându-ți dorința de a te conecta cu ceilalți.

Citește și: Cum afectează luna plină din decembrie fiecare zodie în parte. Cine ar trebui să aibă grijă și ce semn primește vești bune

Din păcate, Venus e în conjuncție cu Neptun, ceea ce va face mai greu să vezi unde stai în cercul tău social. Această perioadă ciudată este temporară, iar cei dragi sunt la doar un apel distanță. Nu ezita să apelezi la ajutorul lor!

Ultimele știri