Antena Căutare

Horoscop rune ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele încep o viață nouă, vezi ce se întâmplă cu Taurii

Horoscop rune luna ianuarie cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea "Adevăruri Ascunse", de la Antena 3, horoscopul runelor pentru prima lună din an, luna ianuarie.

Mihai Voropchievici, horoscop rune ianuarie 2021
Horoscop rune ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele încep o viață nouă, vezi ce se întâmplă cu Taurii | Antena3

Începutul anului 2021 vine cu schimbări majore pentru unele zodii și cu dezamăgiri pentru alți nativi, anunță numerologul Mihai Voropchievici. În acest an se pune accent pe sănătate, astfel că anumite zodii trebuie să acorde mai multă atenție pe starea fizică și să-și rezolve cât mai curând problemele pe care le au.

Horoscop rune luna ianuarie BERBEC

Va exista în viața nativilor un salt calitativ în urma căruia se vor îmbogăți. Lărgirea cercului de prieteni poate aduce succes. Vor fi mulți berbeci care vor căuta să-și schimbe locul de muncă. Sănătatea e bună pentru Berbeci în 2021, potrivit Antena3.

Citește și: Motivul pentru care două suflete se atrag: "Este o datorie karmică nerezolvată şi nu depinde de noi"

Articolul continuă după reclamă

Horoscop rune luna ianuarie TAUR

Lună grea, măsurați-vă forțele, dozați-vă puterea pentru că aveți de tras, e o lună complicată și pe latură de sănătate. Taurii au an bun pentru introspecție, pentru a cere ajutor la nevoie. E bine ca în acest an să vă spuneți deschis tot ce vă frământă. E anul în care puteți răbufni și răsufla ușurați. Veți fi tentați să schimbați jobul.

Horoscop rune luna ianuarie GEMENI

Sunt puși pe ceartă, pe harță, o mică bătălie, dar dacă sunt calmi și liniștiți nu trebuie să se îngrijoreze pentru că vor cîștiga oricum. Cei care sunt singuri găsesc dragostea în cercul de prieteni, iar cei căsătoriți au armonie, liniște și pace. Gemenii în 2021 devin mai carismatici și mai creativi.

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Horoscop rune luna ianuarie RAC

Poate afla niște adevăruri importante cu marcaj pe viață care îi pot schimba sau îi pot da peste cap pur și simplu. Talentele vă pot aduce bani în plus. 2021 e anul cu cele mai mari oportunități de a scoate talentele la iveală. Racii în 2021 trebuie să știe să se adapteze.

Horoscop rune luna ianuarie LEU

La locul de munca Leii sunt apreciați și e bine să economisiți banii. Din ianuarie, sănătatea cere atenție pentru Lei. Nu intrați în contact cu cei răciți!

Horoscop rune luna ianuarie FECIOARĂ

E pe punctul de a începe o viață nouă, o revigorare pe toate planurile: fizic, psihic, financiar și amoros. Sănătatea e bună dacă petreceți mai mult timp în natură. Faceți-vă noi prieteni pentru că anul aduce mult noroc în viața socială.

Horoscop rune luna ianuarie BALANȚĂ

Citește și: Horoscopul Banilor 2021. Numerologul Mihai Voropchievici face previziuni pentru anul viitor

Să nu se miște prea tare, să aibă răbdare, să nu forțeze prea tare mâna norocului pentru că toate lucrurile bune vin la cei care au răbdare. În 2021 nu mai faceți poftele tuturor că sunt tentații multe de a cheltui inutil. Atenție la sănătate! Tentațiile în 2021 pentru toate zodiile de a scăpa în bunătățuri și a strica sistemul digestiv. Și cântarul.

Horoscop rune luna ianuarie SCORPION

Are două variante: ori se mută dintr-o casă, ori își schimbă locul de muncă. Alege din cele două varianta cea mai bună. Sănătatea mentală trebuie să fie protejată, dar și sănătatea fizică. Odihnă mai multă la anul. În 2021 vi se vor întâmpla multe lucruri interesante.

Horoscop rune luna ianuarie SĂGETĂTOR

Aveți grijă! Ați mâncat prea mult de sărbători, sunteți pe o pojghiță de gheață, fiți prudenți. Atenție ce faceți cu banii care v-au rămas. E posibil să vă îngrășați. Anul 2021 aduce tentații amoroase, noroc la bani, carieră și în viața socială. Va trebui să aveți grijă cum vă manifestați personalitatea.

Horoscop rune luna ianuarie CAPRICORN

Să stea acasă în așteptarea unor schimbări importante cât de curând în luna ianuarie. veți suișuri și coborîșuri în 2021, e una caldă și una rece. Fiind norocoși, anul va trece în folosul vostru. Sănătatea e bună dacă păstrați un echilibru în alimentație și în tot ce înseamnă tentații.

Horoscop rune luna ianuarie VĂRSĂTOR

Are o lună de mesaje, atenționări, iubire, dragoste, tot ce își doresc ei. Pot fi schimbări la locul de muncă. Banii nu-i cheltuiți pe nimicuri în 2021! Nu ignorați niciun semn al corpului în special în perioada aprilie-septembrie pe latura de sănătate. Vărsătorii au carismă în 2021.

Citește și: Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru anul 2021. Vor veni momentele eliberării și ale belșugului

Horoscop rune luna ianuarie PEȘTI

Iar o lună bună: fertilitate și belșug. De la începutul anului, visele voastre se împlinesc, ce să vreți mai mult de atât! Pentru cei necăsătoriți e an bun pentru uniune. Nu vă folosiți banii în mod necugetat. Nu e an de cumpărat mașină! Chiar dacă sursa de venit e permanentă e bine să cheltuiți moderat.

Horoscopul zilei 4 ianuarie 2021. Taurii sunt foarte comunicativi astăzi, află ce se întâmplă cu Leii... Horoscop rune 2021, cu Mihai Voropchievici. Ce rezervă astrele pentru fiecare lună din an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x