Căutare Live

Litoralul românesc, neîncăpător pentru turişti! A început bătaia pentru ultimele locuri libere la hotelurile de la Marea Neagră

Cine vrea să-şi petreacă pe litoralul nostru concediul trebuie să se grăbească. Peste 60% din hotelurile de la Marea Neagră au fost deja ocupate. Cu 30% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

A început numărătoarea inversă! Cine vrea să-şi petreacă pe litoralul nostru concediul trebuie să se grăbească! Peste 60% din hotelurile de la Marea Neagră au fost deja ocupate, cu 30% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Care sunt cele mai căutate stațiuni

Rezervările pentru locurile de cazare de pe litoral s-au făcut încă din luna octombrie, iar locurile în hoteluri se ocupă pe zi ce trece.
Cele mai multe rezervări s-au făcut în stațiunea Mamaia, unde gradul de ocupare este deja de 70%. Pe locul doi se află stațiunea Venus din sudul litoralului, cu un grad de ocupare de aproape 60%, iar pe locul trei se află stațiunea Eforie Nord, urmată de Vama Veche.

Staţiunea Mamaia, polul distracţiei, se anunţă a fi cea mai aglomerată şi în această vară. Festivalurile de muzică, dar şi cluburile de fiţe atrag tot mai mulţi tineri dornici să petreacă o vacanţă pe cinste.

Primii turiști și-au făcut apariția pe plaje, iar cei mai curajoși s-au încumetat să facă prima baie în mare.

Roxana Taiss, manager hotel, afirmă că stațiunea Mamaia este susținută foarte mult de evenimentele care vor avea loc în această vară, Neversea fiind unul dintre acestea. La hotelul la care Roxana Taiss este manager, tarifele încep de la 79 de euro pentru perioada de Rusalii și ajung la la 150 de euro pentru lunile iulie și august.

Urmărește materialul video și află toate informațiile care te interesează pentru un sejur pe litoralul românesc:

Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri