Căutare Live

România şi locurile ascunse! Unul dintre cele mai frumoase baruri din lume se află în... Cluj-Napoca: "Este locul perfect pentru a fi răsfăţat"

Că România abundă în locuri cum rar ţi-e dat să vezi nu mai este de mult timp o noutate! Şi pentru a convinge străinii că merită să îşi facă vacanţa în ţara noastră, ai mai jos un motiv excelent. Cluj-Napoca se numără printre oraşele cu cele mai frumoase baruri din lume!

Că România abundă în locuri cum rar ţi-e dat să vezi nu mai este de mult timp o noutate! Şi pentru a convinge străinii că merită să îşi facă vacanţa în ţara noastră, ai mai jos un motiv excelent. Cluj-Napoca se numără printre oraşele cu cele mai frumoase baruri din lume!

Site-ul BoredPanda.com a creat un top al celor mai bune baruri din lume şi a aşezat Clujul pe harta turiştilor.

Pe primul loc se află PDT (Please Don’t Tell), un local din New York: Acest bar ascuns este situat în interiorul Crif Dogs, un restaurant specializat în hot dog.

Interesant este ca singura modalitate de a pătrunde în interior este printr-o intrare cel puţin neobişnuită: o cabină telefonică vintage. Tare, nu-i aşa?

Locul secund este ocupat de un bar Londra, Nightjar: Acesta vă oferă cocktail-uri spectaculoase, o ambianţă unică şi concerte de muzică jazz. A, să nu uităm, este obligatoriu să faceţi rezervarea online.

Podiumul este completat de SAX with friends din Cluj Napoca: Decoruri care îţi iau ochii imediat, cocktail-uri incredibile şi vinurile raffinate fac din acest bar unul deosebit.

„Situat în Centrul Istoric al Clujului, SAX with friends le solicită clienţilor să furnizeze o parolă pentru a intra, însă efortul merită cu adevărat. Vinuri fine, delicatese speciale, fie locale, fie din întreaga lume, opere de artă – de la picturi şi sculpturi, până la instalaţii expuse permanent său temporar –, jazz, blues, funk şi oameni foarte prietenoşi – acest bar ascuns este locul perfect pentru a fi răsfăţat“, scriu cei de la BoredPanda.com.

Clasamentul este completat pe locul patru de Jerry Thomas Project (Roma, Italia): Situat în Centrul Istoric al Romei, chiar lângă Pizzeria Navona, pentru a intra trebuie să ştii răspunsul la o întrebare, care se schimbă la intervale scurte de timp.

Pe locul cinci se află Floreria Atlantico din Buenos Aires: Accesul se poate face doar printr-un elegant magazin de flori. Aici se servesc cocktail-uri grozave, dar şi aperitive tradiţionale excelente.

Micul și berea sau plajă-n Vamă? Ce fac românii de 1 Mai: În Mamaia, locurile de cazare deschise sunt rezervate aproape ... Un weekend plin de istorie la Alba Iulia! Festivalul Roman Apulum a strâns sute de războinici-soldaţi şi gladiatori...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x