Căutare Live

Stațiunea din Grecia în care te simți ca în Maldive. Să închiriezi un bungalow e mai ieftin decât un weekend pe litoralul românesc

O stațiune din Grecia te face să te simți ca în Maldive, dar la un preț mult mai mic. Este vorba despre Stella Island Luxury Resort, care are bungalow-uri deasupra apei la prețuri accesibile, chiar mai mici decât pe litoralul românesc dacă îți organizezi vacanța din timp.

O stațiune din Grecia te face să te simți ca în Maldive, dar la un preț mult mai mic. Este vorba despre Stella Island Luxury Resort care are bungalouri deasupra apei și are prețuri accesibile, chiar mai mici decât pe litoralul românesc.

Profimediaimages.ro

Chiar dacă serviciile sunt de lux, nu trebuie să fii milionar ca să îți petreci concediul aici. Poți avea un sejur în bungalow-uri aflate deasupra apei contra unei sume pe care ai cheltui-o într-un weekend în anumite locuri de pe litoralul românesc.

Cât costă o vacanță ca în Maldive, în stațiunea Stella Island Luxury Resort

Stella Island Luxury Resort se află pe Insula Creta și pe site este precizat faptul că este o stațiune destinată doar adulților. Sunt disponibile cinci restaurante, o piscină uriașă și o spa ultramodernă. În total, complexul pune la dispoziție 225 camere.

Prețul variază în funcție de perioada. În perioada concediilor, puteți închiria un bungalow supraacvatic poate cu doar 355 de euro pe noapte. Chiar dacă nu este un chilipir, cu siguranță este o alternativă mai bună pentru cei care își doresc experiența din Maldive.

Citește și: Cascada spectaculoasă din România a cărei apă nu îngheață niciodată. Străinii se bat să o vadă pentru legenda ei

De la jumătatea lunii octombrie, costul unui bungalow crește la 405 de euro pe noapte și ajunge chiar la 771 de euro în perioada vacanțelor școlare.

Pentru că cererea este foarte ridicată pentru sejururile luate din scurt în timpul verii, prețurile sunt mult mai ridicate în această perioadă. O cameră în complex poate fi închiriată și cu 200 de euro, dar costurile pentru un bungalow sunt mai piperate.

Citește și: Colțul de rai din România. Locul deosebit din țara noastră unde poți înota cu delfinii. Puțini au auzit de el

De exemplu, prin intermediul aplicației booking, în perioada 6-7 august, un bungalow cu piscină comună, pat dublu, mic dejun inclus e disponibil pentru suma de 4.246 lei (preț pentru două persoane). Pe site-ul oficial al stațiunii, prețul este mai mic și pornește de la 3.700 lei. Costul este mai ridicat pentru că doar un bungalow mai este disponibil.

Dacă costurile vi se par unele ridicate, aflați că în apropiere se pot face drumeții la călărie sau chiar scufundări, fără să fie nevoie să vă cazați în incinta stațiunii.

Citește și: Plaja secretă din România care arată ca în Thailanda. E sălbatică și la poalele unui munte, ascunsă de ochii curioșilor

Mănăstirea săpată în stâncă unde dorințele devin realitate. Unde se află „Templul Ursitelor”, locul în care se întâmplă ...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x