Antena Căutare

A fost încălcată REGULA 25 la "Mireasă pentru fiul meu"?! Mărturisirea ei a lăsat-o MASCĂ pe Paula Chirilă

Una dintre concurentele reality-show-ului matrimonial a făcut o dezvăluire-bombă! A mărturisit că i-a întârziat menstruaţia o lună şi jumătate, iar prezentatoarea emisiunii a rămas pentru câteva clipe fără cuvinte

Una dintre concurentele reality-show-ului matrimonial a făcut o dezvăluire-bombă! A mărturisit că i-a întârziat menstruaţia o lună şi jumătate, iar prezentatoarea emisiunii a rămas pentru câteva clipe fără cuvinte.

Maria, una dintre concurentele de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut nişte declaraţii surprinzătoare după ce a revenit din grădină, unde a mers să ia aer la scurt timp după ce s-a simţit rău.

"(...) Da, am mers la baie, pentru că mi-a venit să vomit. Nu, nu s-a întâmplat de o lună şi jumătate. Nu, nu e exclus. Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva, probabil e că am schimbat mediul (...)", a mărturisit Maria, una dintre concurentele de la "Mireasă pentru fiul meu", citată de SpyNews.

Fetelor, vă era dor de el? Ce s-a ales de Cătălin, „psihologul tuturor”, din Casa Mireselor?!... Denisa, distracție fără limite. Imagini neobișnuite cu fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x