Antena Căutare

Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu", în pericol de eliminare? "Eu chiar am încălcat Regula 25, aici". Ana Maria: ”Da, ne-am atins. Mi se pare ceva normal!”

Discuţii intime în casa "Mireasă pentru fiul meu". Adrei a făcut o serie de afirmații pe care apoi le-a transformat în simple glume. Dar fără foc nu iese fum!

Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu"a făcut o serie de afirmații pe care apoi le-a transformat în simple glume. Dar fără foc nu iese fum!

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Andrei s-a lăudat cu performanţele sale în faţa celorlalţi băieţi, dar şi în fata fetelor. Declaraţii cae l-ar face să se fâstâcească până şi pe cel mai mare pudic.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Pus în fata declaraţilor, Andrei a încercat să evite subiectul, însă Discuţia fierbinte dintre el şi Ana Maria a creat controverse serioase.

Mai multe în materialul video de mai sus.

Ei sunt primii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" care au încălcat regula 25! Ce au avut de zis Andrad... VIDEO! Imagini ce nu pot fi difuzate la tv! Hormonii n-au mai putut fi stăpâniți la ”Mireasă pentru fiul meu”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x