Antena Căutare

Ce s-a ales de Emilia și Nicolae de la „Mireasă pentru fiul meu”! Fanii: „Pe când nunta voastră, frumoșilor?”

Unul dintre cele mai iubite cupluri din Casa Mireselor, Emilia şi Nicolae, foști concurenţi, sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi nu pierd nicio ocazie să le dezvăluie fanilor detalii din viața lor de zi cu zi.

Unul dintre cele mai iubite cupluri din Casa Mireselor, Emilia şi Nicolae, foști concurenţi, sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi nu pierd nicio ocazie să le dezvăluie fanilor detalii din viața lor de zi cu zi. De curând, cei doi amorezi au profitat de vremea însorită și au ieșit împreună în parc.

Cei doi amorezi s-au găsit unul pe celălalt în Casa Mireselor, s-au îndrăgostit până peste cap, iar povestea lor de dragoste a continuat și în afara ei!

În ciuda tuturor piedicilor ivite, Emilia și Nicolae formează încă un cuplu, iar până la altar pare a nu mai avea mult de așteptat. „Pe când nunta voastră, frumoșilor?”, au întrebat fanii.

Fanii s-au topit de dragul lui! Băieţelul Oanei şi al lui Cosmin, foşti concurenţi “Mireasă pentru fiul meu”, frânge dej... Fanii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” nu-și revin! O fostă concurentă a slăbit în ultimul hal. „Ce-ai pățit, ești BO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x